PROVISION-ISR Roadshow – Ősszel bejárták az országot!

A MASCO Kft. fennállása óta első ízben szervezett országjáró termékbemutatót partnerei, és a PROVISION-ISR termékei iránt érdeklődő új, potenciális ügyfelei számára.

PROVISION-ISR Roadshow - Ősszel bejárták az országot! Forrás: Masco Kft

A program során a szervezők öt vidéki helyszínen – Szegeden, Debrecenben, Pécsett, Győrben és Hévízen – egy jó hangulatú alkalom keretében találkozhattak több mint 110 cég képviseletében megjelent telepítővel, viszonteladóval és érdeklődővel.

Indításként valamennyi helyszínen először a gyártó – PROVISION-ISR – történetének, tevékenységének és a MASCO Kft-vel kialakított gyümölcsöző partneri viszonyának bemutatásáról hangzott el néhány fontos gondolat. Ráadásként első alkalommal, Szegeden mindezt közvetlenül a gyártő képviseletében megjelent kollégájától hallhatták a résztvevők.

A továbbiakban a PROVISION-ISR AHD rendszereinek legfontosabb tulajdonságairól, illetve a portfóliót alkotó rögzítőkről és kamerákról esett szó.

PROVISION-ISR AHD

A rögzítők kínálatában jelenleg két család található meg: az egyik az 1080P Lite, míg a másik az 1080P termékvonal. Közös tulajdonságuk, hogy mindkét rögzítőcsalád tagjai alkalmasak a régebbi 720P és az újabb 1080P kamerák képeinek rögzítésére, biztosítják az eszközök Internetre történő csatlakoztatását jelentősen megkönnyítő felhőalapú csatlakoztatási mód alkalmazását, illetve modelltől függően a rendszer akár további IP kamerákkal történő bővítésének lehetőségét is.

Az analóg nagyfelbontású kamerákkal kapcsolatban elhangzott, hogy a különböző tudásszinteknek megfelelően három – Eco, Pro és Ultra – sorozat található meg a kínálatban.

PROVISION-ISR Roadshow - Ősszel bejárták az országot! Forrás: Masco Kft

IP alapú megfigyelőrendszerek

A bemutató harmadik részében az IP alapú megfigyelőrendszerek kerültek terítékre az analóg rendszerekhez hasonlatos felosztás szerint.
Az NVR-ek két nagy termékvonalból a PoE megtáplást biztosító és hagyományos hálózati képrögzítőkből áll össze. Az első eset alkalmazása során egyszerű módon, szinte az analóg CCTV rendszerekhez hasonlatosan alakítható ki a megfigyelőrendszer. Ez azok számára is nyújtani képes az IP kamerák által biztosított nagy felbontás előnyeit, akik amúgy ódzkodnak a számítástechnikától.
Az IP kamerákat ez esetben is több családra – S Sight, X Sight, Eye Sight, Dark Sight – oszthatjuk fel. Az eszközök felbontása, a konkrét kamera típusától függően 2 és 5 Megapixel között változhat.
Egyben itt került bemutatásra a gyártó rögzítői kapcsán, a mobiltelefonos alkalmazásnál újonnan megjelenő OSSIA kezelői felület. Ez a régi jól bevált funkciók mellett, számos új, a felhasználók visszajelzései alapján kifejlesztett funkciót, mint pl. pillanatkép keresés, fejlett merevlemez-kezelés, is tartalmaz.

Legvégül, egyfajta figyelmességként, meghívott előadó révén egy rövid, de annál praktikusabb értékesítési előadást is élvezhettek a résztvevők.

A szünetek alkalmával, illetve az utolsó előadást követően a jelenlévők természetesen gyakorlatban is megtekinthették, kipróbálhatták az előadásokban említett készülékeket, azok használatát és működését, valamint választ kaphattak feltett kérdéseikre is.
A szellemi táplálékon túl a vendéglátásra sem eshetett panasz. A kényeztetést a rengeteg finom aprósütemény és frissítő, valamint a rendezvényeket lezáró finom ebéd biztosította.

A bemutatókon résztvevőknek a cég ezúton is szeretné megköszönni megtisztelő figyelmét és reméli a viszontlátást.

Kapcsolódó cikkek:
Új 3MP felbontású kamerák a Provision-ISR-től
Új magasabb felbontású IP-s eszközök a PROVISION-ISR-től

Hozzászólások