AXIS audio alapú analitikák

Ez a mesterséges intelligencia alapú alkalmazás értesít, ha valami lényeges történik, még akkor is, ha a hangfolyam le van tiltva, és nincs vizuális visszajelzés sem. Ez hozzáadott értéket ad a rendszerhez, hiszen a hangbemenet is folyamatos és értékes adatokat nyújt. (tovább…)

Újdonság: Axis C11 Hálózati Hangszórók

Az Axis Communications bemutatja az intelligens hangszórók új sorozatát hangüzenetekhez és háttérzenéhez. Elegáns kialakításának és fekete-fehér színválasztékának köszönhetően ez a két hangszóró ideális beltéri és fedett kültéri telepítésekhez oktatásban, kereskedelemben és sok más környezetben. (tovább…)

Hanwha Vision az IP audio világában

A Hanwha Vision immár nem csupán a magas minőségű és innovatív biztonságtechnikai kameráival szeretne kitűnni a tömegből, hanem egy teljesen új termékpalettát tesz elénk az asztalra, a WAMS IP audio termékportfólióját. (tovább…)

Új üzleti lehetőségek a hálózati audioval – Megnövelt biztonság

Az Axis tapasztalata, hogy a hálózati audio hozzáadása a felügyeleti rendszerekhez előnyökkel jár úgy a partnerek, mint a végfelhasználók számára. A partnerek számára a hálózati audió lehetőséget nyújt az üzleti növekedésre a meglévő és új ügyfelek körében. A végfelhasználók számára az audio tovább fejleszti a videomegfigyelő rendszereket, hogy hatékonyan legyenek képesek elrettenteni a bűnözőket. (tovább…)

2N audio rendszerek Forrás: Aspectis Kft

2N audio rendszerek

A ma működő audio rendszerek nagy része analóg felépítésű, ám ezen a téren is kopogtat az IP technológia, melynek egyik úttörője a cseh 2N. A technológia váltásnak ugyanazok a hajtóerői, mint más IP rendszerek (pl. a video) esetében. Lássuk, melyek is ezek. (tovább…)

Lap teteje