A Hanwha nagy teljesítményű AI PTZ Plus kamerákkal jelentkezik

A Hanwha Vision két új, nagy teljesítményű AI PTZ Plus kamerát mutatott be, az XNP-C9310R és az XNP-C7310R. modelleket. A kamerák a mesterséges intelligencia segítségével gyors zoomot és fókuszt produkálnak, így nagyobb helyzetfelismerést és gyorsabb reakcióidőt tesznek lehetővé. (tovább…)

Hikvision eDVR eszközök – Zöld úton az energiahatékonyság felé!

A Hikvision piacra dobta legújabb forradalmi megoldását! Az eDVR sorozat egy hatalmas ugrás az energiahatékonyság terén, mivel használata kevésbé környezetszennyező, miközben költségeinken is faraghatunk. Az eSSD technológiájának köszönhetően az energiatakarékos eDVR sorozat hosszabb élettartamú a hagyományos DVR-eknél. A Motion Detection 2.0 vagy AcuSense funkció a videofelvételek keresésének már ismerős, viszont megújult kényelmét és egyszerűségét biztosítja. (tovább…)

Sokoldalú Kapuőrök a Techsontól – Ismerd meg a Techson új rendszámfelismerő kameráit wiegand kimenettel!

A Techson rendszámfelismerő kamerái forradalmasítják a járművek kapubejáratokon és sorompókon történő biztonságos és automatizált beléptetését. Az új, 4 megapixeles kamerák wiegand kimenettel és mélytanulásos technológiával rendelkeznek, megkönnyítve a rendszámok felismerését és az adatok hatékony továbbítását. Fedezd fel a Techson újdonságait és emeld új szintre az autós beléptetést! (tovább…)

A Pyronix elnyerte az év terméke díjat az Enforcer V11 rendszeréért

A Pyronix Enforcer V11 vezérlőpanel elnyerte az „Év Behatolásvédelmi Terméke” díjat a PSI Premier Awards 2023-on. A lakóingatlanok átfogó védelmére tervezett Enforcer V11 egy teljes körű biztonsági rendszer, amely intuitív interfésszel és testreszabható funkciókkal büszkélkedhet a biztonság- automatizálás- video hármasban. (tovább…)

Hanwha IP hangosítás és hangosítást kezelő rendszer

A Hanwha Vision a közelmúltban jelentette be legújabb fejlesztését a „Wisenet Audio Management System megoldást” (WAMS, Wisenet Audiomenedzsment Rendszer). A rendszer különlegessége, hogy túl a klasszikus hangosítási funkciók mellett, számos extra szolgáltatással is rendelkezik, melyek jócskán kamatoztathatók a Hanwha video rendszerben. Természetesen a rendszer önállóan is tud működni, mint IP hangosítás, de a szolgáltatások teljességét csak gyári kiegészítőkkel tudja elérni! (tovább…)

Az Axis legújabb all-in-one rendszámfelismerő kamerái

Az AXIS rendszámtábla-ellenőrző – felismerő rendszere ideális a járművek forgalmának kontrolálásához a beléptető rendszerekhez, megkönnyíti a rendszámok észlelését és leolvasását. Segítségével – egyéb funkciók mellett – létrehozhatunk jármű-hozzáférési megoldást, de azonosíthatjuk az ellopott járműveket, személyre szabhatjuk a számunkra legszükségesebb ellenőrző funkciókat. A cég két új kamerát dobott a piacra (tovább…)

Az Axis új varifokális dómkamerákat dob piacra

Az Axis Communications új kiegészítéseket adott ki M42 dómkamera-sorozatához, amely intelligens elemzéseket kínál a mély tanuláson alapuló széleken. A beltéri megfigyelési alkalmazásokhoz ideális sorozat most 2 MP-es és 8 MP-es kamerákkal és optimalizált IR-vel rendelkező modellekkel bővült. (tovább…)

Újgenerációs napelemes Hikvision megoldások – Egyszerű de nagyszerű telepítés

A napfény által működtetett Hikvision biztonsági kamerák könnyed telepítést kínálnak olyan helyeken is, ahol nehéz vagy szinte lehetetlen a rendszerek kiépítése. A Hikvision napelemes termékcsaládja folyamatosan növekszik, számos funkcióval és típussal bővül. Az újgenerációs napelemes termékek rugalmas kameralátószögeket, egyszerű telepítést és megbízható teljesítményt nyújtanak gyakorlatilag bárhol. (tovább…)

Dahua ASC3202B – A telepítőbarát beléptető

A beléptetőrendszer egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a belépési jogosultságok kezelését egy adott helyen vagy épületben. A rendszerrel elérhető, hogy csak azok a személyek juthassanak be az épületbe, akik megfelelő hozzáférési jogosultsággal rendelkeznek. A beléptetőrendszer vezérlőjének kiválasztása a felhasználók számától és az igényelt funkcióktól függ. (tovább…)

Texecom – Impaq S G3 új shock sensor technológia

A Texecom új Impaq S G3-át úgy tervezték, hogy kiemelt teljesítményt nyújtson a VIBER Accelerometer Technológiával a behatolás észleléséhez. A készülék a magas kategóriás lakó- és kereskedelmi ingatlanoknál „megkövetelt” esztétikai megjelenést is kínál, miközben könnyebben telepíthető. (tovább…)

Új IDIS Edge AI 5MP kamerák

Az IDIS, a megbízható dél-koreai videótechnológia jelentős gyártója nagy teljesítményű, de könnyen telepíthető Edge AI kamerák sorozatát dobta piacra. (tovább…)

A SiS beléptető neve a továbbiakban: Incedo Business Pro

A SEAWING ASSA ABLOY SiS beléptető rendszere 2022 októbertől Incedo Business Pro néven kerül forgalomba. Az Incedo Pro név alatt a SiS szoftver legújabb verziójához lehet hozzájutni az Incedo platformhoz igazodó köntösben, viszont a már jól megszokott funkciók továbbra is elérhetőek maradnak. (tovább…)

Lap teteje