A SiS beléptető neve a továbbiakban: Incedo Business Pro

A SEAWING ASSA ABLOY SiS beléptető rendszere 2022 októbertől Incedo Business Pro néven kerül forgalomba. Az Incedo Pro név alatt a SiS szoftver legújabb verziójához lehet hozzájutni az Incedo platformhoz igazodó köntösben, viszont a már jól megszokott funkciók továbbra is elérhetőek maradnak. (tovább…)

Tűzbiztonsági támogatás és intelligens területvédelem a Techson hőkamerákban

A hőmérsékletmérésére és az objektumazonosításra alkalmas kamerák eddig csupán a koronavírus során kaptak kiemelt figyelmet. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy a vírusvédelmen túl számos különböző helyzetben és helyszínen lehet segítségünkre egy hőkamera. Ezúttal a Techson kínálatában megjelent új PT3 C005 IH ADM -3/PA dual lencsés hőkamera megoldásait és lehetőségeit vesszük górcső alá. (tovább…)

Telepítés úgy, mint a karikacsapás?

Van egy megoldásunk, a Dahua Poe NVR-ekkel könnyedén megteheted ezt mivel ezek a rögzítők automatikusan inicializálják a kamerákat és semmilyen különleges beállítást vagy konfigurálást nem igényelnek. Nem kell bajlódni a kamerák hálózati beállításaival sem. (tovább…)

Dahua társasházi kaputelefonok

Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. a világ kiemelkedő videó-központú intelligens IoT megoldások és technológiák szolgáltatója. A műszaki innovációkra alapozva a Dahua Technology végponttól végpontig terjedő biztonsági megoldásokat, rendszereket és szolgáltatásokat kínál, hogy értéket teremtsen a városüzemeltetés, a vállalatirányítás és az egyéni fogyasztók számára. Jelen cikkünk a kaputelefon technika képességeiket mutatja be. (tovább…)

Új Axis P14-es sorozatú kamerák

Az Axis egyik legnépszerűbb, P14-es sorozatának legújabb generációja már rendelhető, 5MP (P1467-LE) vagy 4K (P1468-LE) maximális felbontással – az Aspectis Kft közleménye szerint. (tovább…)

Bemutatkozik a Paradox ZX22 rádiós átjelzője

A Paradox mindig is híres volt innovatív megoldásairól. Ezúttal egy olyan terméket fejlesztettek, amivel kiterjesztik a Paradox rendszerek határait. Ez a ZX22, egy általános célú rádiós átjelző, amivel bármilyen kontaktus kimenetű eszköz a Paradox rendszerünk zónájává tehető. (tovább…)

A továbbfejlesztett ColorVu technológia

A Hikvision segítve az éjszakai és a gyenge megvilágítású környezeti megfigyelések pontosságát továbbfejlesztette a ColorVu technológiát, kombinálva más fejlett technológiákkal, mint például a panoráma, a varifokális, a 4K, az AI stb. Ennek eredményeként gyorsabban lehet reagálni a biztonsági eseményekre. Ez a ColorVu + X megoldások portfóliója. (tovább…)

Milestone XProtect 2022 R2

Megérkezett a Milestone Systems VMS szoftverének idei második kiadása, az XProtect 2022 R2, melyben a legnagyobb újítás a Corporate verzióban elérhető XProtect Incident Manager funkció, emellett a rendszámfelismerő alkalmazás is kifinomultabb lett, és persze egyéb kisebb változások is történtek. (tovább…)

DAHUA: SMD 3.0 intelligens észlelés

Egy dedikált chippel és fejlett mélytanulásos algoritmussal felvértezett analitikai funkciót mutatunk be a következőkben, mely lehetővé teszi az ember és jármű felismerését a pontos riasztást és a gyors célkeresés elősegítve. (tovább…)

Hogyan növeljük a napelemtáblák élettartamát videómegfigyelési rendszerünkben?

A külterületi napelemes videómegfigyelés során a napelem táblák tisztántartása és a rendszer megfelelő karbantartása egy hosszú távú, kifizetődő folyamat, amellyel nagyban hozzájárulhatunk élettartamuk meghosszabbításához. Ehhez kapcsolódóan összegyűjtöttünk pár hasznos üzemeltetési és karbantartási tippet, melyek elvégzésével biztosíthatjuk napelem tábláink gondtalan működését. (tovább…)

Pixeles vs. mesterséges intelligencia alapú video-mozgásérzékelés

Rövid, de annál látványosabb videó arról, hogy mi a különbség a hagyományos, pixelalapú video-mozgásérzékelés, és a Hanwha Wisenet által a kamerába beépített, mesterséges intelligenciaalapú között. Az MI-alapú megoldás jelentősen növeli az érzékelés pontosságát és csökkenti a szükségtelen riasztásokat. (tovább…)

A Hanwha dinamikusan bővíti Wisenet Q kamera sorozatát

A Hanwha Techwin 12 új 4 megapixeles kamerával bővíti Wisenet Q sorozatát. A meglévő 2 és 5 megapixeles Wisenet Q modellekkel együtt az új NDAA-kompatibilis kamerákat úgy tervezték, hogy megfizethető megoldást kínáljanak gyakorlatilag bármilyen nagy kameraszámú videofelügyeleti alkalmazáshoz. (tovább…)

Az AXIS Q1656-LE kamera, intelligens funkciókkal

A Q-széria megszokott prémium funkciói és a rossz fényviszonyok között is kivételes képminőség biztosítása mellett az Axis Q1656-LE kamera az Axis legújabb, ARTPEC-8 chipjében rejlő lehetőségeket kihasználva kínál erőteljes és megbízható, mélytanuláson alapuló analitikai megoldásokat. (tovább…)

Securiton IPS NextGen VideoAnalytics

A Securiton IPS NextGen VideoAnalytics rendszer kapcsán, egy magas megbízhatóságú biztonsági csomagot ismerhetünk meg: intelligens videóelemzés egyetlen modulban kombinálva. (tovább…)

Társasházi kaputelefon- rendszerek három márka képviseletében

A mai igényeket szemelőt tartva mindenkiben jogosan merül fel az igény, hogy a lakásában egy olyan kaputelefon legyen beüzemelve, ami kompromisszumok nélkül látja el a feladatát. Ebben segítenek eligazodni a POWER Biztonságtechnika szakemberei, három színvonalas márka bemutatásával. (tovább…)

Kamerák, amelyek jól látnak a sötétben

Az analóg HD és az IP szegmensben két Techson kamera szembeszáll az éj sötétjével. Szakítanak a hagyományos inframegvilágítással, és inkább nagy érzékenységgel, valamint fehér fénnyel teszik színesben láthatóvá az éjszakát. A legfrissebb NigtColor és a fehér LED megvilágítás technológiáját vesszük most górcső alá. (tovább…)

Predor licensz változások

A POWER Kft tájékoztatása a Predor beléptető- és munkaidő- nyilvántartó rendszer vásárlásához kapcsolódó licensz szerződésről, illetve annak változásairól. (tovább…)

Lap teteje