A Hanwha nagy teljesítményű AI PTZ Plus kamerákkal jelentkezik

A Hanwha Vision két új, nagy teljesítményű AI PTZ Plus kamerát mutatott be, az XNP-C9310R és az XNP-C7310R. modelleket. A kamerák a mesterséges intelligencia segítségével gyors zoomot és fókuszt produkálnak, így nagyobb helyzetfelismerést és gyorsabb reakcióidőt tesznek lehetővé.

Forrás: Hannwha Vision

AI gyors zoom és fókusz

A Quick Zoom egy mesterséges intelligencia-motorral hajtott, gyors zoommozgás, amely lehetővé teszi a kezelők számára, hogy gyorsan meglássák egy kibontakozó esemény konkrét részleteit, ami különösen hasznos a nagy forgalmú területeken – például városokon belül vagy nagy nyilvános összejöveteleken. A Quick Focus ezt egészíti ki. AI és előre tárolt információk segítségével gyorsabb automatikus fókuszálást biztosít a képkockán. Ha arcot, személyt vagy tárgyat észlel, a fényképezőgép automatikusan kiszámítja az eszköz és a tárgy közötti távolságot, hogy gyorsan beállítsa a fókuszt és tiszta képeket biztosítson.

Erőteljes AI-analitika

A mesterséges intelligencia által hajtott videóelemzés, amelyet magán a kamerán hajtanak végre, javítja a működési hatékonyságot, és lehetővé teszi a gyors kriminalisztikai keresést a pontos objektumészlelés és osztályozás révén (emberek, arcok, rendszámok és járművek). A videóelemzés figyelmeztetheti a biztonsági személyzetet, a gyanús ácsorgásokra vonalátlépésekre Ezenkívül az automatikus nyomkövetés megkönnyíti a kezelők számára az érdeklődésre számot tartó tárgyak vagy személyek folyamatos nyomon követését is.

A kamerák a WisestreamIII AI-alapú sávszélesség-csökkentő funkcióval is rendelkeznek, amely segíti a videókezelést, és költséghatékonyságot biztosít a képminőség romlása nélkül.

Kihívó körülményekhez felszerelve

A kamerák 4K-ig terjedő nagy felbontással rendelkeznek. Az akár 300 méterig adaptálható IR és a nagy, 4K 1/1,8”-os vizuális érzékelő, jó minőségű képeket ígér még gyenge fényviszonyok mellett is. A kamerák hatékonyan teljesítenek kihívást jelentő időjárási körülmények között, köszönhetően a Spin Dry és Heater funkcióknak. Ezenkívül az induktív érzékelő pontosan érzékeli a kamera helyzetét a hosszú távú működés során.

Kiberbiztonság

Az XNP-C9310R és XNP-C7310R esetében a Hanwha kiberbiztonsági szolgáltatásai közé tartozik a TPM 2.0 a titkosítás és a Secure Boot, amely biztosítja a kamerák megbízható szoftverrel történő alkalmazását A Hanwha Vision egy házon belüli biztonsági számítógépes vészhelyzeti reagáló csoporttal (S-CERT) is rendelkezik, amely a termékeiben előforduló esetleges biztonsági rések kezelésére összpontosít.

Könnyű telepítés

A kamerákat úgy tervezték, hogy egyszerűen telepíthetők legyenek, így gyorsabban üzembe helyezhető a videohálózat, így idő és költség takarítható meg. A kameráknak csak egy portja és egy kábele van a csatlakoztatáshoz, ami megkönnyíti a használatukat.

Forrás: Hanwha Vision

Kapcsolódó cikkek: