Az Alcatraz AI az előírt adatvédelmet arcbiometrikus adatokkal biztosítja

A fejlett technológia és a növekvő adatvédelmi aggályok korában az Alcatraz AI egy úttörő megoldást mutatott be a piacon, amely fokozza a biztonságot és előtérbe helyezi a felhasználók adatvédelmét – a Rockot. Más arcbiometrikus rendszerekkel ellentétben ez az eszköz eltér a hagyományos normáktól, különösen azzal, hogy nem használ képernyőt. (tovább…)

Sokoldalú Kapuőrök a Techsontól – Ismerd meg a Techson új rendszámfelismerő kameráit wiegand kimenettel!

A Techson rendszámfelismerő kamerái forradalmasítják a járművek kapubejáratokon és sorompókon történő biztonságos és automatizált beléptetését. Az új, 4 megapixeles kamerák wiegand kimenettel és mélytanulásos technológiával rendelkeznek, megkönnyítve a rendszámok felismerését és az adatok hatékony továbbítását. Fedezd fel a Techson újdonságait és emeld új szintre az autós beléptetést! (tovább…)

Tények/Tévhitek a felhő alapú beléptetőrendszerrel kapcsolatban – Már a kis rendszereknél is költséghatékony a felhő alapú beléptetőrendszer választása

Az online beléptetőrendszereket is szükségszerűen elérte a változás, ma már választanunk kell, hogy irodai szerveres hálózatra, vagy felhőalapú megoldásra bízzuk a beléptetést. Ez a cikk a saját szerverrel üzemeltetett (in house) rendszert hasonlítja össze a felhő alapú működtetésű1 beléptetőrendszerrel. (tovább…)

Dahua ASC3202B – A telepítőbarát beléptető

A beléptetőrendszer egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a belépési jogosultságok kezelését egy adott helyen vagy épületben. A rendszerrel elérhető, hogy csak azok a személyek juthassanak be az épületbe, akik megfelelő hozzáférési jogosultsággal rendelkeznek. A beléptetőrendszer vezérlőjének kiválasztása a felhasználók számától és az igényelt funkcióktól függ. (tovább…)

Assa Abloy a mobil hozzáférés előnyeiről

A mobil hozzáférés elterjedése gyorsan növekszik, a kényelem, a biztonság és a költségtakarékosság okán. Az Assa Abloy szerint az okostelefon-kulcsokkal történő hozzáférés-vezérlés előnyeit már lehetetlen figyelmen kívül hagyni. (tovább…)

Cége is érintett? A ma leggyakrabban használt beléptetőrendszerek biztonsági sebezhetősége. Mi a gond a Wiegand és ’Clock and Data’ protokollal?

Lehet bármilyen modern csúcstechnológiát használó, magas biztonságú beléptető olvasónk, illetve lehet csúcsbiztonságos – az adatokat tároló – eszközünk, ha a két eszköz közötti út Wiegand, vagy ’Clock and Data’ akkor az elavult és sebezhető. Ennek eredményekén akárki könnyen csatlakozhat a rendszerünkre. (tovább…)

STid mobil azonosító – beléptető megoldás

Az innovatív STid Mobile ID® lehetővé teszi virtuális beléptetőkártyák kiadását a felhasználók mobileszközeire. A megoldás a legmagasabb biztonsági szintet (mint például a MIFARE® DESFire®) biztosítja a kényelmes hozzáférhetőség és az intuitív kezelőfelületek révén. (tovább…)

Incedo Business Pro 3.0 új funkciókkal

Ahogy arról korábbi cikkeinkben beszámoltunk 2022 október 1-én megjelent a SEAWING ASSA ABLOY első Incedo néven futó beléptető szoftver verziója. Az Incedo Business Pro az új neve a már jól ismert SiS beléptető rendszernek. A 3.0-ás verzió tehát mérföldkövet jelent az elnevezésben és ezzel együtt a felületek, ikonok, mezők is átalakultak az új designnak megfelelően. (tovább…)

Seawing SIS Work 1.5 fejlesztések

Augusztusban megjelent SiS Work munkaidő nyilvántartó rendszer újabb verziójába több olyan újdonság is került, mely segíti a szervezetek számára a felhasználói ellenőrzéseket és egyszerűsíti a HR adminisztrációt. (tovább…)

A SiS beléptető neve a továbbiakban: Incedo Business Pro

A SEAWING ASSA ABLOY SiS beléptető rendszere 2022 októbertől Incedo Business Pro néven kerül forgalomba. Az Incedo Pro név alatt a SiS szoftver legújabb verziójához lehet hozzájutni az Incedo platformhoz igazodó köntösben, viszont a már jól megszokott funkciók továbbra is elérhetőek maradnak. (tovább…)

Commend digitális bejárati ajtó

Amennyiben olyan épületet üzemeltet, ahova sok látogató, vendég érkezik, akkor a fogadásuk, irányításuk nem biztos, hogy zökkenőmentesen megy minden alkalommal. A Commend kifejlesztett egy ajtómegoldást, mely nem csupán megkönnyíti a felhasználók dolgát, de az érkezők fogadását, irányítását is elegáns folyamattá alakítja. (tovább…)

Suprema BioStation 3 arcfelismerő beléptetőrendszer

Az év elején a Suprema piacra dobta új termékét a BioStation 3-at, egy rendkívül fejlett arcfelismerő beléptetőrendszert, fokozott biztonsággal, hatékonysággal és skálázhatósággal. Nézzük a megoldás újdonságait és előnyeit. (tovább…)

Lap teteje