Új HID beléptetés szabályozás fejlesztés

Az új HID Seos Essential Bundle csomagja már elérhető, amely az európai kis- és középvállalkozások (SMB) számára a fejlett beléptetés szabályozás előnyeit kínálja egy minden az egyben csomagolt megoldásba, egyben a telepítést is leegyszerűsíti. (tovább…)

Az Aperio vezeték nélküli zárolás kiterjeszti a mobil beléptetés támogatását

A mobil biztonság terén elterjedt gyors növekedéssel az Aperio kiterjeszti a mobil hitelesítő adatok támogatását. A számos hitelesítő technológiával való kompatibilitás kritikus tényező lehet a hozzáférés-vezérlés kiválasztásakor. Miközben a szervezetek világszerte vizsgálják a mobilkulcsokra való áttérést a beléptetéshez, ez a szempont jóval fontosabb mint korábban. (tovább…)

A Hikvision új 2. generációs beléptetés vezérlése

A Hikvision bemutatta második generációs professzionális beléptető termékeit. Az új termékek és funkciók jelentős előrelépést jelentenek és magukban foglalják a webkezelés újításait, a rugalmas hitelesítést, a professzionális hozzáférési alkalmazásokat és a konvergens és egységes biztonsági megoldásokat. (tovább…)

Gyakorlati szempontok a megfelelő beléptetőrendszer megoldás kiválasztásához

Az új biztonsági technológiák átvétele és bevezetése megterhelő feladat lehet. A szükségleteknek megfelelő megoldás kiválasztásánál ezért az ár és a funkcionális képesség szempontjain túl kell tekinteni, és számtalan telepítés előtti és utáni további szempontot is figyelembe kell venni. Ezek elmulasztása nem kevés problémát szülhet a későbbiekben. (tovább…)

Az Alcatraz AI az előírt adatvédelmet arcbiometrikus adatokkal biztosítja

A fejlett technológia és a növekvő adatvédelmi aggályok korában az Alcatraz AI egy úttörő megoldást mutatott be a piacon, amely fokozza a biztonságot és előtérbe helyezi a felhasználók adatvédelmét – a Rockot. Más arcbiometrikus rendszerekkel ellentétben ez az eszköz eltér a hagyományos normáktól, különösen azzal, hogy nem használ képernyőt. (tovább…)

Sokoldalú Kapuőrök a Techsontól – Ismerd meg a Techson új rendszámfelismerő kameráit wiegand kimenettel!

A Techson rendszámfelismerő kamerái forradalmasítják a járművek kapubejáratokon és sorompókon történő biztonságos és automatizált beléptetését. Az új, 4 megapixeles kamerák wiegand kimenettel és mélytanulásos technológiával rendelkeznek, megkönnyítve a rendszámok felismerését és az adatok hatékony továbbítását. Fedezd fel a Techson újdonságait és emeld új szintre az autós beléptetést! (tovább…)

Tények/Tévhitek a felhő alapú beléptetőrendszerrel kapcsolatban – Már a kis rendszereknél is költséghatékony a felhő alapú beléptetőrendszer választása

Az online beléptetőrendszereket is szükségszerűen elérte a változás, ma már választanunk kell, hogy irodai szerveres hálózatra, vagy felhőalapú megoldásra bízzuk a beléptetést. Ez a cikk a saját szerverrel üzemeltetett (in house) rendszert hasonlítja össze a felhő alapú működtetésű1 beléptetőrendszerrel. (tovább…)

Dahua ASC3202B – A telepítőbarát beléptető

A beléptetőrendszer egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a belépési jogosultságok kezelését egy adott helyen vagy épületben. A rendszerrel elérhető, hogy csak azok a személyek juthassanak be az épületbe, akik megfelelő hozzáférési jogosultsággal rendelkeznek. A beléptetőrendszer vezérlőjének kiválasztása a felhasználók számától és az igényelt funkcióktól függ. (tovább…)

Assa Abloy a mobil hozzáférés előnyeiről

A mobil hozzáférés elterjedése gyorsan növekszik, a kényelem, a biztonság és a költségtakarékosság okán. Az Assa Abloy szerint az okostelefon-kulcsokkal történő hozzáférés-vezérlés előnyeit már lehetetlen figyelmen kívül hagyni. (tovább…)

Cége is érintett? A ma leggyakrabban használt beléptetőrendszerek biztonsági sebezhetősége. Mi a gond a Wiegand és ’Clock and Data’ protokollal?

Lehet bármilyen modern csúcstechnológiát használó, magas biztonságú beléptető olvasónk, illetve lehet csúcsbiztonságos – az adatokat tároló – eszközünk, ha a két eszköz közötti út Wiegand, vagy ’Clock and Data’ akkor az elavult és sebezhető. Ennek eredményekén akárki könnyen csatlakozhat a rendszerünkre. (tovább…)

STid mobil azonosító – beléptető megoldás

Az innovatív STid Mobile ID® lehetővé teszi virtuális beléptetőkártyák kiadását a felhasználók mobileszközeire. A megoldás a legmagasabb biztonsági szintet (mint például a MIFARE® DESFire®) biztosítja a kényelmes hozzáférhetőség és az intuitív kezelőfelületek révén. (tovább…)

Lap teteje