A Hanwha nagy teljesítményű AI PTZ Plus kamerákkal jelentkezik

A Hanwha Vision két új, nagy teljesítményű AI PTZ Plus kamerát mutatott be, az XNP-C9310R és az XNP-C7310R. modelleket. A kamerák a mesterséges intelligencia segítségével gyors zoomot és fókuszt produkálnak, így nagyobb helyzetfelismerést és gyorsabb reakcióidőt tesznek lehetővé. (tovább…)

Dahua AcuPick – Tudsz gyorsabb keresést?

Több száz órás felvételből egyetlen embert vagy járművet megtalálni, ráadásul különböző kamerák felvételeiből? Lehetetlennek tűnő küldetés, de minimum rengeteg erőforrást és időt igénylő feladat. Erre a problémára nyújt megoldást a Dahua új AcuPick funkciója, ami gyorsan és hatékonyan megtalálja a keresett objektumot a már meglévő felvételekben. (tovább…)

Hikvision Parkoló Menedzsment – parkolópályán az időpazarlás

A Hikvision ismét egy újdonsággal rukkolt elő, az okos parkoló menedzsmenttel! Az innovatív, biztonságos és hatékony parkoláskezelés olyan termékekből áll, amelyek könnyen kombinálhatók és integrálhatók. A rendszer felismeri a szabad helyeket, ezekhez útmutatást ad, és az autók helymeghatározására is alkalmas. (tovább…)

All-in-one készülék az AXIS kínálatában

Az AXIS Q9307-LV audio- és videoanalitikákat kínál egyetlen eszközben, amely értékes információt nyújt, amelyek alapján cselekedhetünk. egy új, hallható dimenziót ad az aktív eseménykezeléshez. (tovább…)

A Hanwha radiometrikus AI-alapú hőkamerákat dob ​​piacra

Az új Hanwha Vision mesterséges intelligencia alapú, nagy teljesítményű radiometrikus hőkamerák olyan kompakt kamerák sorozata, amelyek hőmérsékleti tartományban is precíz mérést igénylő ügyfelek igényeit kielégítik, a biztonsági és felügyeleti funkciókon túl. Alkalmazása különösen előnyös lehet ipari (gyártás, közművek és energia), valamint repülőtereken, a hajózás bányászati ágazatokban. (tovább…)

AXIS W110 testkamera: sokirányú alkalmazási lehetőségek

A testkamerák jelenléte elriasztja a kirívó magatartást és pozitív hatással van mind a viselőjére, mind a körül lévőkre! Az Axis W110 testkamera biztosítja ezeket az előnyöket a munkahelyeken olyan szektorokban, mint a kiskereskedelem, az egészségügy, a szállítmányozás és még sok más. (tovább…)

Hikvision kamerák: poliamid korróziógátló bevonatok

Az ipari vagy tengeri környezetben telepített kamerák folyamatosan ki vannak téve agresszív vegyszereknek, sóknak vagy más korrozív anyagoknak. Ezért a belső kameraelemeket, amelyek ilyen környezetben könnyen megsérülhetnek, erős, védőburkolatokba célszerű zárni, erre kínál megoldást a Hikvision fejlesztése. (tovább…)

Innovatív dekoder a 3xlogic-tól

A 3xlogic új VH-Decoder-4K-ja a különböző vertikális szektorokban, például kiskereskedelemben, szabadidős és vendéglátásban, oktatásban és kereskedelmi helyiségekben működő, bármilyen méretű szervezetben való használatra ideális eszköz nyilvános vagy spot monitorok beállításához. (tovább…)

Mennyibe kerül ténylegesen egy video megfigyeléses biztonsági rendszer?

Biztonsági rendszer vásárlásakor a döntések gyakran a kamerák, a tárolás és a telepítés árától függenek, ezeknek a szempontoknak a kizárólagos használata azonban komoly kihívások elé állíthatja a végfelhasználót. A felügyeleti rendszerek 5 és 20+ év között működnek, így az összes költségmegfontolás csak a kezdeti költségekre vetítve nem veszi figyelembe a hosszabb távon felmerülő szükségleteket. (tovább…)

Hikvision eDVR eszközök – Zöld úton az energiahatékonyság felé!

A Hikvision piacra dobta legújabb forradalmi megoldását! Az eDVR sorozat egy hatalmas ugrás az energiahatékonyság terén, mivel használata kevésbé környezetszennyező, miközben költségeinken is faraghatunk. Az eSSD technológiájának köszönhetően az energiatakarékos eDVR sorozat hosszabb élettartamú a hagyományos DVR-eknél. A Motion Detection 2.0 vagy AcuSense funkció a videofelvételek keresésének már ismerős, viszont megújult kényelmét és egyszerűségét biztosítja. (tovább…)

Erős növekedési trend a VSaaS piacon

Az amerikai Grand View Research, Inc. új jelentése szerint 2030-ra a videó megfigyelés, mint szolgáltatás piacának méretét 2023 és 2030 között 17,8%-os CAGR (éves növekedési ráta) mellett dinamikus bővüléssel prognosztizálja A VSaaS a legnépszerűbb felhő alapú videó megfigyelési megoldás. (tovább…)

Lap teteje