A Zenitel két új kaputelefon fejlesztése

A Zenitel, az intelligens kommunikációs megoldásokat szolgáltató két új kaputelefon bevezetését jelentette be: a Turbine Extended Intercoms TEIV1+ és a TEIV4+ termékeket. Az új fejlesztések biztonságos beléptetés vezérlést biztosítanak a kategória kiemelt minőségű audio- és videoteljesítményével. (tovább…)

Dahua társasházi kaputelefonok

Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. a világ kiemelkedő videó-központú intelligens IoT megoldások és technológiák szolgáltatója. A műszaki innovációkra alapozva a Dahua Technology végponttól végpontig terjedő biztonsági megoldásokat, rendszereket és szolgáltatásokat kínál, hogy értéket teremtsen a városüzemeltetés, a vállalatirányítás és az egyéni fogyasztók számára. Jelen cikkünk a kaputelefon technika képességeiket mutatja be. (tovább…)

Társasházi kaputelefon- rendszerek három márka képviseletében

A mai igényeket szemelőt tartva mindenkiben jogosan merül fel az igény, hogy a lakásában egy olyan kaputelefon legyen beüzemelve, ami kompromisszumok nélkül látja el a feladatát. Ebben segítenek eligazodni a POWER Biztonságtechnika szakemberei, három színvonalas márka bemutatásával. (tovább…)

Miért válasszuk a Hikvision kaputelefont nagy projektek esetén?

Mert modern, innovatív dizájnja révén bármilyen környezetbe beilleszthető. Az egyszerű, érintőképernyős felületének kezelése bárki számára könnyen elsajátítható. A rendszer kiépítése többféle vezetéken történhet: lehet két vezeték, UTP kábel, vagy akár a kettő kombinációjával kialakított hibrid…. (tovább…)

2N LTE Verso: alkalmazásban

A 2N-től megszokott innovatív megoldások közül is kiemelkedik a 2018. márciusában bejelentett világújdonság, a 2N LTE Verso Intercom. Videós alkalmazási bemutató. (tovább…)

ROZCOM kaputelefon – Kimaxoljuk a lakásokat

Ritkán gondolunk bele, de a kaputelefon is felfogható egyfajta biztonsági rendszerként, melynek segítségével a kéretlen ismeretlen látogatókat távol tudjuk tartani, míg az általunk ismert személyeket be tudjuk engedni. Emberi sajátosságainkból következően sokkal jobban támaszkodunk a vizualitás által nyújtott információkra, így egy video kaputelefon alkalmazása is nagyobb biztonságot garantálhat a felhasználók számára a hagyományos, csak hangalapú megoldás helyett. (tovább…)

Forrás: DSC Hungária Kft

Megérkezett a Dahua IP kaputelefonja

A DSC Hungária Kft., mint a Dahua termékek hivatalos disztribútora, tovább szélesíti a termékpalettát, melynek részeként idén nyáron elsők közt vezette be a hazai piacra a Dahua video IP kaputelefon termékcsaládját.
(tovább…)

Lap teteje