A Xiaomi IMILAB videó csengő 4 MP kamerával, valós idejű riasztásokkal és mesterséges intelligencia képességekkel

Az IMILAB Smart Video Doorbell 4 MP-es kamerával és mesterséges intelligencia emberészlelési és felismerési technológiával rendelkezik. Kétirányú HD-videohívással, vagy az Amazon Alexa és a Google Assistant hangutasításaival távolról is nyithatja az ajtót. A termékről azt állítják hogy, a legbiztonságosabb és leggyorsabb lesz a piacon.

Forrás: IMILAB

A riasztások állítólag 0,01 másodperces késéssel érkeznek, így azok lényegében valós idejűek. A 4 MP-es kamera 6P objektívvel, IR éjszakai látással és 150°-os ultraszéles látószöggel teszi lehetővé az ajtó előtt történő események pontos érzékelését.

A beépített PIR-érzékelő és az AI-technológia pontos ember észlelést biztosít és csökkenti a téves riasztások kockázatát. Az ajtócsengőtől akár 8 m-es érzékelési tartomány is beállítható. A kétirányú HD videohívás funkciónak köszönhetően egy csatlakoztatott okoseszközről akár távolról is nyitható lesz az ajtó és távollét esetén üzenetek is beállíthatók lesznek a készüléken.

Az eszköz kompatibilis az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel, így hangutasításokkal is lehet majd vezérelni . A készülék IP66 besorolású vízálló, és -20 és 50°C (-4 és 122°F) közötti igen széles hőmérsékleti tartomány között üzemképes.. Az 5200 mAh-s újratölthető akkumulátor akár hat hónapos üzemidőt is biztosít.

A vállalat a terméket idén augusztustó világszerte forgalmazni kívánja, A termék most is megrendelhető az Amazonon.

Forrás: IMLAB a KIickstarer, noteboobcheck, origotech

Hozzászólások