cisco-webex-cover

Cisco Webex fejlesztések a professzionális távmunkához

Kiemelten fontossá váltak a távoli munkavégzést támogató biztonságos együttműködési megoldások Háromszoros kapacitás, hangasszisztens, a fertőtlenítést segítő megoldás és még nagyobb biztonság – a többi között ezeket az újdonságokat kínálja a Cisco a használóknak (tovább…)

digitalis-csalas-sonline-cover

Digitális kereskedelem, online visszaélések: a Visa biztonsági tanácsai

A digitális kereskedelemre való áttérés drámai növekedést hozott az online visszaélések számában. Az első negyedévben a világ összes tranzakciójának több mint egynegyede csalási kísérlet volt. A tapasztalt csalók tudják, hogy egyes kisvállalkozások hajlamosak inkább a csalásellenes intézkedések lazítása mellett dönteni, ha a kapacitásaik túlterheltté válnak. (tovább…)

5g-hvg-cover

Az ITM Tájékoztató honlapot indít az 5G-ről

Az egyik legmeghatározóbb technológiai újdonságot ismertető weboldal június 9-étől érhető el. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által létrehozott 5G.hu célja a hiteles és pontos tájékoztatás, a nagy sávszélességű mobilinternet-szolgáltatás lehetséges felhasználási területeinek bemutatása. (tovább…)

googl-sodar-cover

Sodar: a biztonságos 2 méteres kör a mobillal!

Bár csökkent a vírusveszély, azonban nem múlt el teljesen. Továbbra is fontos, hogy ki-ki a saját lehetőségei szerint védekezzen, például, hogy kellő távolságot tartson másoktól. Ebben segít a Google új eszköze a Sodar (tovább…)

_D509892-cover

Új kereskedelmi igazgató a Z&Z-nél

Békés Miklós (46) lett a Z&Z Biztonságtechnika Kft kereskedelmi igazgatója. A két évtizedes értékesítési és értékesítés-fejlesztési tapasztalattal rendelkező szakember a Ringier Axel Springer és a Metro Áruházak Kft-nél, korábban pedig a British American Tobacco Hungary-nél töltött be vezető beosztásokat. (tovább…)

okostelefon-piac-cover

A legnépszerűbb okostelefonok sorrendje napjainkban

Miközben az androidos okostelefon-piac évek óta a Samsung és a Huawei különcsatájától hangos, a Strategy Analytics legújabb jelentésében ennek nyoma sincs. A vásárlók a kritikus hónapokban a megfizethetőbb, középkategóriás telefonok felé fordultak. (tovább…)

arcbiometria-kitekintes-cover

Arcbiometria a Covid 19 védekezésben napjainkban! – Kicsit szélesebb kitekintés

Az iparág továbbra is alkalmazza a biometrikus arcfelismerést a hőmérséklet detektáló rendszerekkel, hogy segítse a globális „nyitáshoz” kapcsolódó biztonsági követelményeket világszerte. A maszkfelismerés hozzáadódik az arcbiometriai rendszerekhez, és az algoritmusok frissítésre kerülnek a maszkok által elzárt arcok azonosításához. De mennyire megbízható a működésük? (tovább…)

U-&-Z-Keyng--zarrendszer-cover

U&Z Keyng alkalmazás: Mobil hozzáférés-vezérlés a zárrendszerhez

Az Uhlmann & Zacher Keyng alkalmazásával a “Clex private” rendszer felhasználói útközben is kezelhetik elektronikus zárrendszerüket. Az okostelefonok és a zárak Bluetooth energiatakarékos technológiával kommunikálnak.A titkosított biztonságos azonosító felhasználható a transzponderek jogosulatlan másolatai kizárására. (tovább…)

bicepsz-dron-cover

Bicepsszel irányított drónok?

A MIT kutatóinak sikerült olyan, az izmok munkáját lekövető technológiát élesben kipróbálniuk, mellyel a drónreptetés egészen új szintre emelkedhet. Egy kisérleti fejlesztés eredményeként a kéz- és karmozdulatok játszanak szerepet a drón irányításában. (tovább…)

biosenzor-koronavirus-cover

Koronavírus mérés levegőből?

Perceken belül megméri a levegőben a koronavírus-koncentrációt egy új szenzor, még forgalmas helyeken is. A Fejlesztés ígéretes kiegészítő módszert sejtet a védekezéshez, hiszen lehetőséget nyújtana a „kitett helyek” beméréséhez. (tovább…)

visa-cover

A vásárlók teendői – A Visa 7 tippje a biztonságos online vásárláshoz

Egyre több terméket és szolgáltatást fizetünk online. A magyar online kiskereskedelmi piac évek óta dinamikusan növekszik, 2019-ben elérte a bruttó 625 milliárd forintos éves forgalmat, ami mintegy 16%- kal múlta felül a 2018-as szintet A koronavírus-járvány hatására pedig még többen intézik vásárlásaikat az interneten keresztül. (tovább…)

Hikvision_LEDdisplay-cover

A Hikvision belép a digitális feliratok piacára

A Hikvision új LED-kijelzői széles skálában biztosítanak, zökkenőmentes, nagyfelbontású és színes képalkotást. Belső fejlesztésben és gyártásban a Hikvision LED-kijelzői beltéri finom hangolású LED-eket, beltéri rögzített LED-eket, kültéri LED-eket és átlátszó LED-technológiákat kínálnak a testreszabási szükségleteknek megfelelően. (tovább…)

Lap teteje