Az Alcatraz AI az előírt adatvédelmet arcbiometrikus adatokkal biztosítja

A fejlett technológia és a növekvő adatvédelmi aggályok korában az Alcatraz AI egy úttörő megoldást mutatott be a piacon, amely fokozza a biztonságot és előtérbe helyezi a felhasználók adatvédelmét – a Rockot. Más arcbiometrikus rendszerekkel ellentétben ez az eszköz eltér a hagyományos normáktól, különösen azzal, hogy nem használ képernyőt. (tovább…)

Hanwha Vision az IP audio világában

A Hanwha Vision immár nem csupán a magas minőségű és innovatív biztonságtechnikai kameráival szeretne kitűnni a tömegből, hanem egy teljesen új termékpalettát tesz elénk az asztalra, a WAMS IP audio termékportfólióját. (tovább…)

Mennyibe kerül ténylegesen egy video megfigyeléses biztonsági rendszer?

Biztonsági rendszer vásárlásakor a döntések gyakran a kamerák, a tárolás és a telepítés árától függenek, ezeknek a szempontoknak a kizárólagos használata azonban komoly kihívások elé állíthatja a végfelhasználót. A felügyeleti rendszerek 5 és 20+ év között működnek, így az összes költségmegfontolás csak a kezdeti költségekre vetítve nem veszi figyelembe a hosszabb távon felmerülő szükségleteket. (tovább…)

Hikvision eDVR eszközök – Zöld úton az energiahatékonyság felé!

A Hikvision piacra dobta legújabb forradalmi megoldását! Az eDVR sorozat egy hatalmas ugrás az energiahatékonyság terén, mivel használata kevésbé környezetszennyező, miközben költségeinken is faraghatunk. Az eSSD technológiájának köszönhetően az energiatakarékos eDVR sorozat hosszabb élettartamú a hagyományos DVR-eknél. A Motion Detection 2.0 vagy AcuSense funkció a videofelvételek keresésének már ismerős, viszont megújult kényelmét és egyszerűségét biztosítja. (tovább…)

Erős növekedési trend a VSaaS piacon

Az amerikai Grand View Research, Inc. új jelentése szerint 2030-ra a videó megfigyelés, mint szolgáltatás piacának méretét 2023 és 2030 között 17,8%-os CAGR (éves növekedési ráta) mellett dinamikus bővüléssel prognosztizálja A VSaaS a legnépszerűbb felhő alapú videó megfigyelési megoldás. (tovább…)

ABUDGET – Új divízió az Aspectisnél

Az idén alapításnak 20. éves évfordulóját ünneplő Aspectis 2023 júniusában a cég 3. üzletágának elindítását határozta el. Az ABUDGET a CCTV technológia belépő szintjére koncentrál kínálatával. (tovább…)

Év végére várható a nemzetközi MI-szabályozás

Az ENSZ internet-szabályozási kérdésekkel foglalkozó állandó fórumának (IGF) kiotói rendezvényén Kisida Fumio japán kormányfő bejelentette, hogy a G7-ek vezetői az év végéig megegyeznek a mesterséges intelligencia nemzetközi szabályozásról. (tovább…)

A Zenitel két új kaputelefon fejlesztése

A Zenitel, az intelligens kommunikációs megoldásokat szolgáltató két új kaputelefon bevezetését jelentette be: a Turbine Extended Intercoms TEIV1+ és a TEIV4+ termékeket. Az új fejlesztések biztonságos beléptetés vezérlést biztosítanak a kategória kiemelt minőségű audio- és videoteljesítményével. (tovább…)

Lap teteje