A Pyronix elnyerte az év terméke díjat az Enforcer V11 rendszeréért

A Pyronix Enforcer V11 vezérlőpanel elnyerte az „Év Behatolásvédelmi Terméke” díjat a PSI Premier Awards 2023-on. A lakóingatlanok átfogó védelmére tervezett Enforcer V11 egy teljes körű biztonsági rendszer, amely intuitív interfésszel és testreszabható funkciókkal büszkélkedhet a biztonság- automatizálás- video hármasban. (tovább…)

Texecom – Impaq S G3 új shock sensor technológia

A Texecom új Impaq S G3-át úgy tervezték, hogy kiemelt teljesítményt nyújtson a VIBER Accelerometer Technológiával a behatolás észleléséhez. A készülék a magas kategóriás lakó- és kereskedelmi ingatlanoknál „megkövetelt” esztétikai megjelenést is kínál, miközben könnyebben telepíthető. (tovább…)

Kültéri védelem – A Lidar technológia védelmet nyújt szűk helyeken

A behatolásjelző rendszerek számára az egyik legnagyobb kihívás, egy szűk kültéri környezeteben rejlő fenyegetés pontos észlelése. Ezek a területek leginkább a sikátorok, a járdák és az épületek közötti részek. Az Optex szerint a 2D Lidar érzékelők bizonyultak a leghatékonyabb megoldásnak erre a problémára. (tovább…)

Az IoT használata tömegessé válik az ipari/intézményi biztonságtechnikai rendszerekben

„A tisztán IoT technológiák vagyonvédelmi célú alkalmazásának egyik legfőbb akadálya a behatolásjelző rendszerek telepítésére vonatkozó előírások.” Az IoT kommunikációs protokollok integrálása a behatolásjelző rendszerekbe várhatóan növelni fogja az egyes rendszerekhez csatlakoztatott érzékelők átlagos számát és elősegítheti a vezeték nélküli érzékelők szélesebb körű használatát. (tovább…)

Az Axis új IP-Stroboszkópos villogó szirénája

Az Axis D4100-E egy IP hálózat kapcsolt villogó sziréna, Azzal hogy különböző fény- és hangmintákkal vizuálisan és hallhatóan segíthet elriasztani a behatolókat, alkalmas például a hőkamerákat és a Perimeter Defender elemző megoldásokat kiegészítő kerületvédelemre. A készülék VAPIX-on, MQTT-n vagy SIP-n keresztül integrálható. (tovább…)

Bemutatkozik a Paradox ZX22 rádiós átjelzője

A Paradox mindig is híres volt innovatív megoldásairól. Ezúttal egy olyan terméket fejlesztettek, amivel kiterjesztik a Paradox rendszerek határait. Ez a ZX22, egy általános célú rádiós átjelző, amivel bármilyen kontaktus kimenetű eszköz a Paradox rendszerünk zónájává tehető. (tovább…)

Minden az egyben: új Axis mennyezeti hangszórók

Két új, többcélú, többfunkciós hálózati mennyezeti hangszórót mutatott be az Axis Communications. A C1210-E és C1211-E hálózati mennyezeti hangszórókkal proaktív módon figyelmeztethetők a behatolók és segítségükkel biztonsági utasítások is kiadhatók. (tovább…)

Új JABLOTRON pánikgomb család

A JABLOTRON, a behatolásjelző piac legnagyobb közép-európai gyártója bejelentette új, multifunkcionális, vezetéknélküli pánikgomb családjának megjelenését. (tovább…)

Ajax Systems: új Fibra termékcsalád

Az Ajax Systems széleskörű, nemzetközi online esemény keretében mutatta be új fejlesztéseit. A vállalat számos kiegészítést vezetett be vezeték nélküli biztonsági rendszereihez, és bemutatta saját vezetékes Fibra technológiáját. (tovább…)

DSC HUNGÁRIA – HELLO NEO kampány!

Tisztelt Partnerünk! Itt az idő, hogy a DSC Hungária Kft-nél bemutassuk Önöknek a HELLO NEO kampányunkat! Megismertetjük ügyfeleinkkel a 7 hírlevélből álló hírlevélsorozatunkat.
(tovább…)

Lap teteje