Irány az IP, a kiskereskedelemben!

Irány az IP, a kiskereskedelemben! Jelentés egy Angol – Észak-Európai felmérésről a kiskereskedelmi szektorban

A hálózati videó rendszerek globális piacvezetője, az Axis Communications által megbízott Kiskereskedelmi Kutatási Központ (KKK) legutóbbi éves felmérése szerint – mely a kiskereskedelemben használt CCTV alkalmazást vizsgálta – 60% fölötti a száma azoknak az Egyesült Királyságbeli kiskereskedőknek, akik a hálózati IP video rendszer kiépítését tervezik a következő három évben, és majdnem harmaduk már ki is építette ezt 2012 óta.

POSeidon logo

POSeidon – kasszafelügyelet felsőfokon

 

A napokban foglalkoztunk portálunkon az áruvédelem aktuális kérdéseivel, utalva többek között az egyre szélesebb körű belső eredetű károkozások problematikájára is. Ezeknek a jelentős százaléka szűrhető ki a fizetési folyamat során a kasszáknál, erre nyújt megoldást a POSeidon intelligens kasszafelügyeleti rendszer

A Leltárhiány ellenszere: áruvédelem

A Leltárhiány ellenszere: áruvédelem

A leltárhiány nem új keletű fogalom.  Amióta az emberek termékekkel kereskednek, azóta vannak, akik megpróbálják jogtalanul eltulajdonítani azokat. Míg régen többnyire  brutális törvények elrettentő ereje, valamint a kezdetleges mechanikai eszközök  tartották vissza a tolvajokat, addig a mai modern korban már egy teljes iparág épült ki a kereskedelmi szektor vagyonvédelmére, az árú és szállítmány védelemre. Megdöbbentő adat:napjainkban nagyobb károkat okoz a belső eredetű elkövetés a vásárlói lopáskároknál.

Lap teteje