Korszerű távfelügyeleti megoldások.

Korszerű távfelügyeleti megoldások. Beszámoló a Novosec és a TELL szakmai napjáról.

Június 9.- én tartotta a  NovoSec Kft és  partnere a TELL, hagyományos szakmai napját, ahol a  TELL cégcsoport távfelügyeleti rendszereinek technológiai innovációi kerültek bemutatásra. Napjainkra az okos telefonok, tabletek és a különböző biztonságtechnikai megoldások összefonódásának a periódusát éljük. Cél a minél hatékonyabb és több irányú felhasználást lehetővé tevő távfelügyelet.

Kapuvezérlés határok nélkül

Kapuvezérlés határok nélkül

A kertkapunak, garázsbejárónak vagy társasházi lépcsőházak bejáratainak GSM alapú ingyenes vezérlésére a TELL két terméke, a Gate Control 20 és Gate Control 1000 nyújt lehetőséget.

T.E.L.L. kommunikátorok

GSM-alapú kommunikátorok

A debreceni székhelyű T.E.L.L. Software Hungária Kft. lassan két évtizede gyárt a biztonságtechnika hazai és nemzetközi piacaira GSM-alapú kommunikátor készülékeket.

Üres épületek védelme, Chris Goode (Kép: ifsecglobal.com)

Üres épületek védelme

Az üres ingatlanok számának drasztikus emelkedése és az ehhez kapcsolódó kockázatok miatt egyre több a bűncselekmény ezen a területen. Ez, például a fémlopás, az ingatlan jogtalan elfoglalása, gyújtogatás és vandalizmus vezette a biztosítótársaságokat arra, hogy az üres ingatlanokat magas a kockázatúnak tartsák.

Video-távfelügyelet Blackberryre

Video-távfelügyelet Blackberryre

A Honeywell új alkalmazást készített a BlackBerry mobiltelefonokra, ezzel a felhasználók távolról elérhetik biztonsági rendszereiket. Az alkalmazás segítségével a felhasználó bárhonnan élőben nézheti az otthonában vagy cégében készült videofelvételeket.

Lap teteje