Intelligens otthon trendek, kihívások

2023-ban az okosotthonok piaca nőtt, döntően a különféle okosotthon-eszközök árcsökkenése okán. E mellett a szoftverek és szolgáltatások fejlesztése várhatóan még tovább gyorsítják majd a növekedést a közeljövőben. (tovább…)

Ksenia márka a Powernél!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy 2023 februárjától kínálatunkban megtalálhatóak és készletről elérhetőek a Ksenia gyártó riasztórendszer és lakásautomatizálási eszközei. A termékeket keresse üzleteinkben és webáruházunkban. (tovább…)

Intenzívebb szerepre készül az okosotthon piacon az Apple

Újabb termékekkel lépne piacra az okosotthon-szegmensben egy-másfél éven belül az Apple, mely a HomeKittel már korábban felépített egy meglehetősen robusztus rendszert, ám az ökoszisztémába illeszkedő saját eszközök tekintetében versenytársai jobban állnak nála.  (tovább…)

Okos Otthon megoldás lépésről lépésre

Egyre nagyobb teret hódítanak a SmartHome megoldások adta lehetőségek, melyek segítségével komplett épületautomatizálási folyamatokat hozhatunk létre. Összegyűjtöttük a SmartHome rendszerek előnyeit, illetve egy konkrét esettanulmányon keresztül bemutatunk egy egyszerű alkalmazási területet. (tovább…)

Többfunkciós beltéri állomás a konvergens biztonsági megoldásokért

A Hikvision bemutatta All-in-one beltéri állomását, egy táblagépet az otthoni és irodai biztonsági megoldások összehangolásához. Mivel az intelligens beltéri állomás menedzsmentközpont, a felhasználók mostantól egyszerű vezérlést és rugalmas összekapcsolást élvezhetnek a különböző Hikvision -eszközök között. (tovább…)

Okos épületvezérlés vizuális verifikációval – Irányítsuk az energiát!

Új építkezések és felújítások épületgépészeti-villamossági tervezésénél annyi irányból érkeznek az újdonságok, erőteljesen hömpölyög az információs köd, hogy még az alapvető kérdés megválaszolása – mi is valójában az Okos Otthon – is gondot okozhat. Tényleg, mi teszi okossá az okos otthont? Mi kell egy egységes rendszer kialakításához, mitől lesz egy rendszer egységes? (tovább…)

2N LTE Verso: alkalmazásban

A 2N-től megszokott innovatív megoldások közül is kiemelkedik a 2018. márciusában bejelentett világújdonság, a 2N LTE Verso Intercom. Videós alkalmazási bemutató. (tovább…)

Merre Tovább Smart Homes? CES 2017 Las Vegas Forrás . http://www.securitysolutionsmagazine.biz/2017/04/21/the-refinement-of-smart-homes-opportunities-for-installers-and-locksmiths-in-2017/

Merre Tovább Smart Homes? CES 2017 Las Vegas

Hogyan működhet az ügyfelek megtartása egy olyan egylövetű piacon mint a biztonságtechnika vagy otthon automatizálás? Valóban lezárul az eladó és az ügyfél kapcsolata az ügyfél első körös igényeinek a kielégítésével? Hogyan teremthetők további lehetőségek az üzlet tovább építéséhez? (tovább…)

Inim épületautomatizálás. SmartLiving intelligens megoldások

Inim épületautomatizálás. SmartLiving intelligens megoldások.

Riasztó- és kamerarendszer telepítőként egyre több olyan ügyféllel találkozhatunk, akik nem is tudják, mennyi további hasznos szolgáltatást lehetne még kihozni viszonylag alacsony ráfordítással a leendő vagy meglévő Inim – SmartLiving riasztórendszerükből. A központot csupán behatolás jelzésre használni elég nagy luxus. Érdemes az ügyfél igényeit egy kicsit jobban körbejárni, hogy az Ő életviteléhez tudjuk formálni rendszerét

(tovább…)

DIR-890L

D-Link Smart Home és mobilra optimalizált újdonságok a MWC kiállításon

A D-Link számos, az okostelefonok, tabletek használatát új szintekre emelő újdonságokkal rukkolt elő a 2015-ös barcelonai mobilkommunikációs kiállításon, a Mobile World Congress-en. A cég megjelenését a mobilkommunikáció és az okosotthonok köré szervezve, olyan fejlesztéseket mutatott be, melyek okostelefonunk használatával még kényelmesebbé és biztonságosabbá tehetik életünket.  Az Internet of things világára készülve a D-Link elhozta mydlinkHome otthonautomatizálási termékcsaládjának valamennyi idén boltokba kerülő elemét, bemutatta az eddigi legmagasabb tudású EyeOn Baby babafigyelő monitorát illetve a mindezen igények kiszolgálását legmagasabb szinten biztosító, 3200Mbps sebességre képes Ultra Wi-Fi Wireless AC routerét.

 

D-Link Smart Home                                                          

A D-Link jelentősen bővíti tavaly bemutatott mydlink Home okosotthon termékpalettáját. Az okosotthonok központi megoldása, a mydlink Connected Home Hub mellett számos új szenzor valamint egy sziréna is bemutatásra került.

A portfolió legújabb elemei

Z-Wave Connected Home Hub (DCH-G020): egy Z-Wave tanúsított gateway, mely egységes        platformra hozza össze a Z-Wave és a Wi-Fi készülékeket.

Gateway

Gateway

 

Z-Wave Ajtó- és ablaknyitó szenzor (DCH-Z110): érzékeli az ajtó illetve az ablak nyitását, és erről riasztást küld push üzenet formájában okostelefonra. A DCH-Z110 elemeinek élettartama 3 év. A szenzor egy hőmérséklet és fényérzékelőt is tartalmaz további automatizálási lehetőségeket kínálva.

Z-Wave Mozgásérzékelő (DCH-Z120):  push üzenetet küld a beállított mobilkészülékre, valahányszor mozgást érzékel. A Z-Wave Mozgásérzékelő szenzor elemmel működik, így bárhova elhelyezhető.

DCH-Z120

DCH-Z120

 

Z-Wave Füstérzékelő (DCH-Z310): elemmel működő füstérzékelő beépített riasztóval és öntesztelő gombbal.

DCH-Z310

DCH-Z310

 

Wi-Fi Vízszivárgás szenzor (DCH-S160): a közvetlenül a konnektorba dugható, a Wi-Fi hálózatra vagy a mydlink Connected Home Hubra csatlakozó DCH-S160, érzékeli a szivárgó vizet és push üzenetet küld a mobiltelefonra. A Wi-Fi Vízszivárgás szenzor elhelyezhető vízmelegítők, mosógépek, mosogatógépek vagy akváriumok közelében illetve minden olyan ponton, ahol a szivárgó víz, károkat okozhat.

DCH-S160

DCH-S160

 

Wi-Fi Sziréna (DCH-S220): a potenciális betörők elriasztására szolgáló DCH-S220, hangriasztást és push üzenetek küldését indítja be a kiváltó esemény, például egy mozgásérzékelő jelzése alapján.

A kiteljesedő SmartHome koncepció elemei április végére érkeznek Magyarországra.

EyeOn Baby Monitor HD 360
A hazai piacon is mind sikeresebb termékkategória, az okostelefonra kameraképet közvetítő és arról programozható babafigyelők újabb családtaggal bővülnek. A DCS-855L EyeOn Baby Monitor HD 360, a nevéből adódóan 720p HD képminőséget, valamint körbeforgatási lehetőséget biztosít, a már a korábbi modelleknél megszokott funkciók mellett.

DCS-855L

DCS-855L

A cserélhető rózsaszín és kék díszgyűrűkkel érkező kis kamera a kiságy mellé helyezve mind nappal, mind éjszaka kristálytiszta képet biztosít. A monitorkép akár otthonról, akár útközben megnézhető az EyeOn Baby iOS és Android alkalmazáson keresztül, de értesítést is kérhetünk csatolt pillanatfelvétellel, ha a kamera hangot vagy mozgást érzékel. Szólhatunk mi is gyermekünkhöz,vagy elindíthatjuk az 5 beépített vagy az 5 általunk rögzített altatódal bármelyikét.

A modern szülők babafigyelője júniusban érkezik.

Ultra Wi-Fi Router
A DIR-890L Wireless AC Ultra Wi-Fi router, a csúcskategóriás Wi-Fi eszközök első tagja. 3200Mbps Wi-Fi sebességéhez különleges formatervezés, 6 külső antenna és az ezek összhangját megteremtő szoftveres háttér, valamint érintőkijelzőre tervezett újragondolt kezelőfelület társul. A D-Link Ultra Wi-Fi routere minden vezeték nélküli klienst az azon elérhető legnagyobb sebességgel szolgál ki.
A különleges funkciókkal felvértezett űrhajó májusban érkezik

DIR-890L

DIR-890L

Képek forrása: D-Link

Kapcsolódó cikkek:

Éjszaka is színes a kép a D-Link új HD hálózati kamerájával

A legfrissebb hálózati igényekre talált választ a D-Link

D-Link – Aspectis disztribúciós megállapodás

Lap teteje