A felhőalapú biztonsági rendszerek új útjai a kiskereskedelmi logisztikában

Írásainkban rendszeresen foglalkozunk a digitális átalakulás és a felhő alapú platformok és infrastruktúrák elterjedésének kérdéseivel, bemutatva a megoldások előnyeit döntően a klasszikus értelembe vett fizikai biztonság területén, ugyanakkor jól látható, hogy ezeknek a rendszereknek az alkalmazására egyre szélesebb lehetőségek nyílnak további területeken is. (tovább…)

Biztonságtechnika a retail hatékonyabb működéséért

Hogyan védekezhetnek a kiskereskedők a kiskereskedelmi környezetben – biztonsági és egyéb okon miatt – bekövetkező veszteségek ellen? Az e célokat szolgáló befektetéseknek támogatnia kell a változó fogyasztói elvárásokhoz való alkalmazkodást, miközben védi a vásárlókat és egyúttal elősegíti a profitábilisabb működést is. (tovább…)

Biztonsági technológiai trendek a kiskereskedelem területén

Változatlanul a lopásmegelőzés a biztonsági felügyeleti rendszer egyik alapvető funkciója a kiskereskedelemben. Az asmag.com cikke néhány iparági vezető megjegyzéseit mutatja be a legújabb technológiai fejlesztésekről, egyúttal a biztonsági folyamatokon túlmenően is. (tovább…)

5 tipp, hogy vállalkozása sikeres legyen a digitális térben

A világjárványnak köszönhetően a fogyasztók elsősorban a digitális megoldások felé fordulnak, és elvárják, hogy gyorsan és biztonságosan tudjanak keresni, vásárolni és megrendelni termékeket – mindezt otthonról, a társadalmi távolságtartás szabályait betartva. Ez az elmozdulás minden vállalkozás esetében megköveteli az üzleti modell újragondolását . (tovább…)

A GeoVision POS kasszafelügyelet megoldása

Bevásárlóközpontokban, kereskedelmi egységekben és üzletekben a leltárhiány legnagyobb része a kasszáknál történő hibák és visszaélések eredményeként születnek. Napjainkban egy üzletnek kellő figyelmet kell fordítania a leltárhiányra, melyre hatékony megoldás a kasszafelügyeleti rendszerek alkalmazása. (tovább…)

Lap teteje