Két új januárban piacra dobott Axis termék

I8016-LVE hálózati videó kaputelefon és a kettős chipsettel, mélytanulási képességekkel rendelkező rögzített dóm AI kamera .

I8016-LVE hálózati videó kaputelefon

A kétirányú kommunikációra, a videoazonosításra és a távoli beléptetés vezérlésére tervezett vandálbiztos AXIS I8016-LVE hálózati videó kaputelefon állítólag ideális teljes sötétségben és kényes helyzetekben történő megfigyelésre.

Forrás: Axis communications

Forrás: Axis communications

Az 5 MP biztonsági kamerával és a kiemelkedő hangminőséggel, visszhang és zajcsökkentéssel az egységet úgy tervezték, hogy megbízható azonosítást szolgáltasson, míg az IR éjszakai látás lehetővé teszi a látogatók sötétben történő azonosítását is.

Rögzített dóm AI kamera

Az új az AXIS P3255-LVE dómkamera kamera, mély tanulással kínál platformot a mesterséges intelligencián (AI) alapuló elemzéshez. A rögzített dóm kamera kettős chipsettel rendelkezik, amely hatékonyan segíti az árnyalt képalkotást az objektumok pontos megkülönböztetését osztályozását.

Forrás: Axis communications

Forrás: Axis communications

A lapkakészlet egyesíti a saját Axis ARTPEC-7 chipet egy mélytanuló feldolgozó egységgel (DLPU), míg a fejlett hardver lehetőséget kínál az AI-n alapuló, egyedi gyártmányú, harmadik féltől származó alkalmazások előnyeinek kihasználására. A kettős lapkakészlet lehetővé teszi az előre telepített AXIS Object Analytics számára az emberek és / vagy járművek felismerését és osztályozását, valamint megkülönbözteti a különböző típusú járműveket, például autókat, buszokat, teherautókat és kerékpárokat (motorkerékpár / kerékpár).

A kettős chipset lehetővé teszi továbbá elemzés futtatását a kamerán (a szélen), ami gyorsabb és méretezhetőbb rendszert eredményez. Egyéb előnyök a valós idejű feldolgozás, valamint az alacsonyabb költségek és összetettség. A tárolási és sávszélesség-igények, valamint az adatvédelmi aggályok is csökkennek, mert csak a releváns videókat továbbítják a hálózaton keresztül.

Forrás: Axis communications, IfsecGlobal

Hozzászólások