Az i-PRO új robusztus sarokkamerát mutat be, magas ütési besorolással

Az új sarokkamera kis formájú, rozsdamentes acél IK11+ 70J ütésálló házzal és fejlett, mesterséges intelligenciával hajtott analitikával rendelkezik. Várhatóan 2024 szeptemberében lesz elérhető az i-PRO globális viszonteladói hálózatától.

Forrás: I-Pro

Az i-PRO bejelentette új, mesterséges intelligencia-kompatibilis sarokkameráját. Ez a Japánban a büntetés-végrehajtási intézetek szigorú biztonsági követelményeire épített, kivételesen kompakt és robusztus rozsdamentes acél kamera a legkisebb méret, amely megfelel az IK11 szabványnak. A 70 Joule-os (70J) ütésálló képessége meghaladja a hasonló eszközök szokásos IK10 (20J) ütési besorolását.

„Az i-PRO sarokkamera a nagy biztonságú környezetek új szabványát képviseli, páratlan megbízhatóságot és fejlett, mesterséges intelligencia által vezérelt elemzést biztosít a legkompaktabb méretben” – mondta Gerard Figols, az i-PRO termékigazgatója.

A kamera nagy látószöge (131° vízszintes, 95° függőleges) korlátozza a holtfoltokat, teljes lefedettséget biztosítva a megfigyelt helységben. Az érzékelő ±5°-os dőlésszög-beállítást és ±5°-os dőlést biztosít a telepítési követelményeknek való további megfelelés érdekében. Egy láthatatlan IR-LED 15 méterig világít 940 nm-es hullámhosszon. Minamellett hogy a rozsdamentes acél test meghaladja az egyenértékű IK11+ ütési besorolást, a kamera manipulálására tett kísérlet, azonnal riasztást küld a kezelőknek.

Az i -PRO kamera mindössze 197x139x126 mm (7,76×5,47×4,96 hüvelyk) méretű. A 132 dB-es dinamikatartománynak köszönhetően a képek különféle fényviszonyok között is tiszták maradnak.

Mesterséges intelligencia által támogatott Edge Analytica

A sarokkamera akár három ingyenes i-PRO AI alkalmazást is támogat egyszerre, mint például az AI Video Motion Detection, a Privacy Guard és a People Detection. A magánélet védelme érdekében az i-PRO AI Privacy Guard funkciója automatikusan elhomályosítja az arcokat vagy a teljes testet, így egy szerkesztett adatfolyamot hoz létre. A beépített mikrofon megkönnyíti az AI alapú szűréssel a kiabálás, üvegtörés és egyéb hangok észlelését.

Kiberbiztonság

A fokozott kiberbiztonság érdekében a kamera biztonságos rendszerindítási funkcióval rendelkezik, és megfelel a FIPS 140-2 3. szintű szabványnak.cikkek

Kapcsolódó cikkek: