Új axis dual kamerák 360°-os infrával és mélytanulási képességgel

Az AXIS P4705-PLVE panorámakamera és az AXIS P4707-PLVE panorámakamera két 2 MP-es, illetve két 5 MP-es csatornát kínál. A Lightfinder és a Forensic WDR funkcióval éles, tiszta képeket biztosítanak kihívást jelentő vagy gyenge fényviszonyok között.

Forrás: Axis Communications

Az ARTPEC-8-ra épített nagy teljesítményű kamerák mély tanulási feldolgozó egységet (DLPU) tartalmaznak. Ez jobb feldolgozási és tárolási képességeket tesz lehetővé, és még több adat összegyűjtését és elemzését teszi lehetővé, mint korábban – a széleken. Ezenkívül értékes metaadatokat biztosít, amelyek megkönnyítik a gyors, egyszerű és hatékony kriminalisztikai keresési lehetőségeket élő vagy rögzített videóban. Az AXIS ObjectAnalytics-nek köszönhetően képesek felismerni és osztályozni az embereket és a különböző típusú járműveket – mindezt egyedi igényekre szabva.

Paraméterek

  • 2*2 MP és 2*5 MP többirányú kamerák, egy IP címmel
  • Az analitika támogatása mély tanulással
  • 360°-os IR megvilágítás
  • 2,5x zoom
  • Axis Lightfinder és Forensic WDR

Ezek a költséghatékony termékek két kamerafejet tartalmaznak egy kamerában, így csak egy kamerát kell telepíteni, egy kábelt kell húzni, egy IP-címet, egy videókezelő szoftver (VMS) licencet és csak egy licencet kell biztosítani az elemzéshez. Ezenkívül szélső tárolást kínálnak a nagyobb tárolási kapacitás és megbízhatóság érdekében, a távoli zoom és fókusz pedig gyors és pontos telepítést biztosít.

A kamerák 2022 negyedik negyedévében lesznek elérhetők az Axis forgalmazási csatornáin keresztül.

Forrás: Axis Communications

Kapcsolódó cikkek: