Új belépő szintű 9383 sorozatú hálózati AI kamera

A Vivotek kiterjeszti mesterséges intelligencia-biztonsági üzletágát belépő szintű, 9383s sorozatú hálózati AI kamerájának bevezetésével, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megfizethető áron használják a mesterséges intelligencia videoelemzési szolgáltatásokat, könnyen felismerjék az emberek és az autók jellemzőit, valamint fokozzák a működés és a kezelés hatékonyságát.

Forrás: Vivotek

A kamera zökkenőmentesen integrálható a Core+ AI hálózati videorögzítővel (Core+ AI NVR) vagy a VAST Security Station (VSS) rendszerrel. Az új „Case Vault” funkció hozzáadásával a VSS képes gyorsan összeállítani és egy percen belül előállítani a szükséges videoadatokat, és teljes jelentést készíteni a kritikus videókról.

Ez megoldja a képadatok időigényes rendszerezésének korábbi kihívását, és átfogó biztonsági környezetet hoz létre egy olyan mesterségesintelligencia-megoldáson keresztül, amely mind a hardvert, mind a szoftvert integrálja.

A Vivotek kutatási eredményei szerint a beágyazott mesterséges intelligencia funkcióval rendelkező IP-kamerák B/B aránya 2027-re megduplázódik.

A 9383-as sorozatú AI hálózati kamera 3 előnnyel, precíz mesterséges intelligencia elemzéssel, tiszta képalkotással és tartóssággal rendelkezik.

  1. Precíz mesterséges intelligencia elemzés
    Egy mesterséges intelligencia algoritmust használnak olyan témák elemzésére, mint például az emberek és az autók, beleértve a színeket, az autómodellt, a hátizsákot és a sapkát, javítva az észlelés hatékonyságát.
  2. Tiszta képalkotás
    A 9383-as sorozatú fényképezőgép 5 millió pixeles objektívvel és fejlett videoérzékelőkkel van felszerelve, amely 2,5-szer nagyobb dinamikatartományt biztosít, mint az előző generációs érzékelők. Nemcsak a túlexponálást akadályozza meg, hanem tiszta videókat is készít éjszaka.
  3. Tartósság
    A kamera időjárásálló és vandálbiztos IP66 és IK10 minősítéssel rendelkezik, így még kemény kültéri körülmények között is tartós.

Új „Case Vault” funkció az AI intelligens VSS megfigyelőrendszerhez

Amellett, hogy több IP-kamerában is bemutatja az AI technológiát, a Vivotek a mesterséges intelligencia felügyeleti rendszerét, a Core+ AI hálózati videorögzítőt és a VSS-t is kínálja (a lenti videó szerint) az AI-megoldások elkészítéséhez. Mind a Core+AI hálózati videorögzítő, mind a VSS mély keresési technológiával rendelkezik. A VSS hatékony AI-elemzési képességekkel van felszerelve; Az akár 22 400 kamerát összekötő VSS a mélykereső funkciót használja, amely három fő támogatott keresést tartalmaz: emberek/járművek attribútum-keresése, helyszínkeresés és újrakeresés.

A Vivotek 5 év garanciát kínál a 9383-as sorozatú hálózati kamerákra és a Core+ AI NVR-re, hogy segítsen kielégíteni ügyfelei folyamatosan változó piaci igényeit.

Forrás: Vivotek

Kapcsolódó cikkek: