Dahua panorámás PTZ WizMind hálózati kamera – Intelligens képességek

A Dahua Technology által fejlesztett Dahua WizMind egy teljes kamera portfólió, amely projektorientált termékekből áll, beleértve az IPC, NVR, PTZ, XVR, Thermal és szoftver platformokat, amelyek az iparág vezető mélytanulási algoritmusait alkalmazzák. Az ügyfelek igényeire összpontosítva a WizMind pontos, megbízható és átfogó mesterséges intelligencia-megoldásokat kínál vertikális területekhez.

Forrás: Dahua

Forrás: Dahua

A panorámás hálózati kamera + PTZ kamera akár 180 ° -os vízszintes nézetet is produkál, így szélesebb képet adhat. Nagy sebességű PTZ-vel dolgozva a kamera pontosabban jelenítheti meg a részleteket. A fejlett videoelemző algoritmus segítségével támogatja a panoráma és a részletek összekapcsolását, valamint a helyzetelemzést.

Funkciók

Panorámás osztás

A fejlett illesztési algoritmus segítségével a Dahua Panoramic Splicing technológia törli az átfedésben lévő területeket, a teljes panorámakép elérése érdekében. A négy érzékelős kamera toldott kép látótere akár 180 ° is lehet, ami nagyban javítja a felügyelet hatékonyságát és a felhasználói élményt.

Intelligens követés

A fejlett algoritmus segítségével a Dahua hálózati kamera képes felismerni a célpontokat, a sebességkupolával követni a célpontokat, és megtekinteni a részleteket.

Tömegsűrűség

A mély tanulási algoritmus segítségével a Dahua Tömegsűrűség technológia képes felismerni a tömeg méretét a képen, és megjeleníteni a hőtérképen; képes érzékelni az emberek mennyiségét és sűrűségét a kiválasztott területen, és beállíthatja a küszöb értékeket. Ha a szám vagy a sűrűség nagyobb vagy kisebb mint a küszöb, jelzést ad.

Járműsűrűség

A mély tanulási algoritmus segítségével a Dahua Járműsűrűség technológia elemzi a képen látható jármű helyzetét, a járművek számát a kiválasztott területen. Beállíthatja a küszöbértéket, és ha a szám nagyobb vagy kisebb, mint a küszöb, akkor jelzést ad.

Kerület védelem

A mély tanulási algoritmus segítségével a Dahua Perimeter Protection technológia pontosan ismeri fel az embert és a járművet. A korlátozás alatt álló területeken (gyalogos és a jármű) az intelligens észlelés eredményeként a hamis riasztások száma jelentősen csökkenthető.

ROI A

Dahua Regions of Interest (ROI) technológia lehetővé teszi, hogy kiválassza a konkrét megfigyelési területet, elősegítve a pontosabb képalkotást.

Cyber ​​Security A

Dahua hálózati kamera számos kulcsfontosságú biztonsági technológiával rendelkezik, például biztonsági hitelesítéssel és engedélyezéssel, hozzáférés-vezérléssel, titkosított továbbítással és tárolóval, vírus és adatvédelemmel. Az UL CAP tanúsítás, a TÜV Rheinland Protected Privacy IoT és ETSI EN 303645 tanúsítás garantálja fenti képességek hitelességét.

dahualogo

Forrás: sourcesecurity.com

Hozzászólások