A Zenitel két új kaputelefon fejlesztése

A Zenitel, az intelligens kommunikációs megoldásokat szolgáltató két új kaputelefon bevezetését jelentette be: a Turbine Extended Intercoms TEIV1+ és a TEIV4+ termékeket. Az új fejlesztések biztonságos beléptetés vezérlést biztosítanak a kategória kiemelt minőségű audio- és videoteljesítményével.

Forrás: Zenitel

“A “Biztonságos, kényelmes hozzáférés” a legfontosabb üzenet a termék bevezetése mögött. Izgatottan várjuk, hogy a rendszer-integrátorok és az épülettulajdonosok számára biztosíthassuk ezeket az új kaputelefonokat Azt is szeretnénk segíteni, hogy harmadik féltől származó kiegészítőket válasszanak ki, saját projekt követelményeiknek megfelelően” – mondja Peter McKeag, a Zenitel termékmenedzsere.

A TEIV4+ kényelmes hozzáférést biztosít a felhasználó által választott kártyaolvasóval, továbbá lehetővé teszi beléptetőkártya-olvasók, például HID és Elatec elhelyezését is, így nincs szükség külön kártyaolvasó rögzítő termékekre. A TEIV1+ egyszerűsíti a látogatói élményt a PIN-alapú hozzáférés-vezérléssel, valamint a könnyen használható görgetéssel és közvetlen hívásokkal.

Aktív audio zajcsökkentési funkciók

A Zenitel Turbine platformjára kiterjesztve mindkét új kaputelefont úgy tervezték, hogy a legjobb hang- és videokommunikációs teljesítményt nyújtsa tetszőleges környezeti körülmények között. Ehhez tartozik az automatikus hangerőszabályozás, az akusztikus visszhangcsökkentés és az aktív zajcsökkentés is.

HD videó minőség

Az új termékek további erőssége a széles látószögű objektív, a kivételes, gyenge fényviszonyok melletti teljesítmény, a HD videó minőség megőrzése mellett.    

A kaputelefonok magas rendelkezésre állást biztosítanak még igényesebb környezetben is, ami mögött a hosszú élettartamú alkatrészek, korszerű technológiák, valamint a rendszerek és eszközök hosszú távú műszaki támogatása áll.

Forrás: Zenitel  

Kapcsolódó cikkek: