A Hanwha dinamikusan bővíti Wisenet Q kamera sorozatát

A Hanwha Techwin 12 új 4 megapixeles kamerával bővíti Wisenet Q sorozatát. A meglévő 2 és 5 megapixeles Wisenet Q modellekkel együtt az új NDAA-kompatibilis kamerákat úgy tervezték, hogy megfizethető megoldást kínáljanak gyakorlatilag bármilyen nagy kameraszámú videofelügyeleti alkalmazáshoz.

Forrás: Hanwha Techwin

A beépített infravörös megvilágítással rendelkező H.265 kamerák, Open Platform chipkészlettel szereltek és intelligens videóelemző (IVA) csomaggal rendelkeznek, amely – egyebek mellett – magában foglalja az irány és a defókusz érzékelést, a virtuális vonal átlépést, a be és kiléptetést és a mozgásérzékelést.

További kulcsfontosságú funkciók közé tartozik a széles dinamikatartomány (WDR), amely akár 120 dB-es teljesítményével készít a világos és sötét területek kihívást jelentő keverékét tartalmazó jelenetekből is tiszta képeket, A Wisestream II, kiegészítő tömörítési technológia, a H.265 tömörítéssel kombinálva akár 80%-kal is javítja a sávszélesség-hatékonyság teljesítményt a jelenlegi H.264-hez képest.

A kamerák támogatják a Power over Ethernet (PoE) technológiát, amely időt takarít meg és csökkenti a telepítési költségeket, mivel szükségtelenné teszi a külön kábelezést és a tápegység telepítését a kamera helyeken. A kamerák emellett rendelkeznek egy SD/SDHC/SDXC memóriabemenettel is, amely akár 128 GB videó, vagy adat tárolását is lehetővé teszi a széleken, ha a hálózat megszakadna. Így a potenciálisan elveszett videó bizonyítékok is visszakereshetők a hálózati kapcsolat helyreállítása után.

Forrás: Hanwha Techwin, Securityworldmarket

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások