A Hanwha Techwin bemutatta az új Wisenet Q Plug & Play PoE NVR eszközöket

A Hanwha-WisenetQRN-20Az ONVIF kompatibilis 4, 8 és 16 csatornás plug & play PoE eszközök új intuitív, felhasználóbarát grafikus felhasználói felületeit úgy tervezték, hogy gyakorlatilag bármilyen olyan kicsi és közepes méretű megfigyelő alkalmazás számára ideális legyen, amely költséghatékony, robusztus és megbízható rögzítési és tárolási megoldást igényel.

Forrás: Hanwha Techwin

Forrás: Hanwha Techwin

A rögzítők ideálisak irodai, kiskereskedelmi és raktári típusú környezetekhez, ahol nincs szükség nagy számú kamerára, de ahol a felhasználók szeretnék képessé tenni az ultra-nagy felbontású kamerák képeinek rögzítését.

Sávszélesség hatékonyság

A kettős sávú felvétel funkció lehetővé teszi az NVR-k számára, hogy egyidejűleg két videofolyamot rögzítsenek különböző felbontással minden egyes csatlakoztatott kameráról. Annak biztosítása érdekében, hogy az operátorok gyorsan ellenőrizhessék, mi történhet egy távoli helyszínen, ez a szolgáltatás megkönnyíti a szabványos felbontású képek azonnali visszakeresését, majd lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy felülvizsgálják a rendkívül nagy felbontású felvételeket az esemény utáni kriminalisztikai elemzéshez.

A H.265, H.264 és MJPEG tömörítés támogatja az új NVR sávszélesség-barát hitelesítő adatait, csakúgy, mint a WiseStream II kiegészítő tömörítési technológia, amely a képi mozgástól függően, dinamikusan vezérli a kódolást, a minőség kiegyenlítését és a tömörítést. Ha a WiseStream II-et H.265 tömörítéssel kombinálják, akkor a sávszélesség hatékonysága akár 99% -kal is javul a jelenlegi H.264 technológiához képest.

Az NVR valós gyakorlati előnyöket kínál a rendszerintegrátoroknak és a végfelhasználóknak. A telepítéssel töltött időt minimálisra csökkenti az a képesség, hogy az eszközökhöz okostelefonon, vagy táblagépen keresztül távolról is lehet csatlakozni anélkül, hogy összetett hálózatot kellene létrehozni. Ez a P2P és az egyedi QR-kódok használatával történik. A Power over Ethernet (PoE) funkciók szintén csökkentik a telepítési időt és a költségeket.

Az új Wisenet Q PoE NVR-k paraméterei:

  • Wisenet QRN-420S: 4 csatorna. 1 HDD (legfeljebb 6 TB tárhely) akár 40 MB / s hálózati kamera felvétellel is. 4 PoE port.
  • Wisenet QRN-820S: 8 csatorna. 1 HDD (legfeljebb 6TB tárhely) akár 80Mbps hálózati kamera felvétellel is. 8 PoE port.
  • Wisenet QRN-1620S: 16 csatorna. 2 HDD (legfeljebb 12 TB tárhely) akár 128Mbps sebességű hálózati kamera felvétellel is. 16 PoE port. Kettős monitor megjelenítés HDMI és VGA kimeneten keresztül.

“Mint minden Wisenet Q sorozatú termék esetében, most sem történt kompromisszum az új NVR-k építési minőségében vagy funkcionalitásában, annak ellenére, hogy az áruk megfizethető” – mondta Uri Guterman, a Hanwha termék- és marketingvezetője. Techwin Europe. “A kettős adatfolyam-szolgáltatás például különösen akkor fontos, ha az ultra nagy felbontású képeket rögzíteni kell, és ez csak az egyik oka annak, hogy az NVR-ek valóban valódi értéket kínálnak az ügyfeleknek.”

Forrás: ifsecglobal.com

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások