Axis C1310-E MkII – Kültéri hangszóró a nagy hatótávolságú, kristálytiszta hangért

Az új, nagy teljesítményű processzorral együtt ez a frissített hangszóró optimális teljesítményt és jövőbiztos platformot biztosít, amely lehetővé teszi a rendszerszoftver növekedését és az idővel érkező új funkciókat.

Forrás: Axis Communications

Funciók

  • All-in-one hangszóró rendszer
  • Szabványos hálózathoz csatlakozás
  • Egyszerű telepítés PoE tápellátással
  • Távoli állapotellenőrzés meghibásodások ellen
  • Skálázható és egyszerűen integrálható

Az AXIS C1310-E MkII egy all-in-one egység beépített teljesítményerősítővel és jelfeldolgozással (DSP). Az előre konfigurált digitális jelfeldolgozás minden alkalommal tiszta, jól érthető hangot ad. A beépített memória támogatja az előre rögzített hangüzeneteket, emellett a biztonsági személyzet válaszolhat az értesítésekre, vagy élő beszéddel adhat utasításokat. Az AXIS C1310-E MkII beépített mikrofonnal is rendelkezik a távoli állapotvizsgálathoz – így mindig tudod, hogy megfelelően működik-e az eszköz.

Rugalmas, skálázható és költséghatékony

Az AXIS C1310-E közvetlenül a szabványos IP-hálózatokhoz csatlakozik. Támogatja a Power over Ethernet (PoE) technológiát, így egyetlen kábel biztosítja a tápellátást és a kommunikációt. Mivel ez egy önálló egység, bárhová elhelyezheted, emellett nyílt szabványokon alapul, így könnyedén integrálható VMS rendszerekhez, használható SIP-en keresztüli VoIP hívásokhoz, valamint együttműködik az Axis és partnerei által gyártott alkalmazásokkal.

Az eszközön az Axis Audio Manager Edge alkalmazás előre telepítve van. Ez lehetővé teszi audiorendszered hatékony kezelését és vezérlését olyan funkciókkal, mint a zónák kezelése és a tartalmak ütemezése.

Nincs zaj, nincs torzítás

A hangszóró kristálytiszta beszédet közvetít, akkor is tökéletesen érthető, ha messziről jön. A hálózati audiotechnológia és a beépített előre konfigurált digitális jelfeldolgozó (DSP) ezt minden hangszóróban biztosítja – akkor is ha előre felvett üzeneteket használunk különböző eseményekre reagálva, akár hagyjuk, hogy a biztonsági személyzet élőszóval reagáljon egy-egy riasztásra.

A beépített mikrofonnak köszönhetően az eszköz támogatja a kétirányú kommunikációt is, amely lehetővé teszi, hogy azonnali választ kapjunk az érintett személyektől, mint például az utasítások nyugtázása, szükség esetén további információ nyújtása stb. Emellett a mikrofon használható a hangszóró távoli állapotának tesztelésére, hogy tudd, megfelelően működik.

További információk a hazai forgalmazó Aspectis Kft-nél: www.aspectis.hu

Kapcsolódó cikkek: