Hanwha Vision az IP audio világában

A Hanwha Vision immár nem csupán a magas minőségű és innovatív biztonságtechnikai kameráival szeretne kitűnni a tömegből, hanem egy teljesen új termékpalettát tesz elénk az asztalra, a WAMS IP audio termékportfólióját. (tovább…)

Hikvision eDVR eszközök – Zöld úton az energiahatékonyság felé!

A Hikvision piacra dobta legújabb forradalmi megoldását! Az eDVR sorozat egy hatalmas ugrás az energiahatékonyság terén, mivel használata kevésbé környezetszennyező, miközben költségeinken is faraghatunk. Az eSSD technológiájának köszönhetően az energiatakarékos eDVR sorozat hosszabb élettartamú a hagyományos DVR-eknél. A Motion Detection 2.0 vagy AcuSense funkció a videofelvételek keresésének már ismerős, viszont megújult kényelmét és egyszerűségét biztosítja. (tovább…)

ABUDGET – Új divízió az Aspectisnél

Az idén alapításnak 20. éves évfordulóját ünneplő Aspectis 2023 júniusában a cég 3. üzletágának elindítását határozta el. Az ABUDGET a CCTV technológia belépő szintjére koncentrál kínálatával. (tovább…)

Az Európai Unió NIS2 kiberbiztonsági irányelve és lehetséges hatásai az IP video piacára

Hogy egy nagy klasszikust idézzünk: „A nemzetközi helyzet fokozódik”. Sajnos, ha a minket körülvevő világra nézünk, egyet kell értenünk ezzel a kijelentéssel, ami az EU-ban előtérbe hozta a kiberbiztonsági kérdéseket. Ennek következtében az EU szigorítja a kiberbiztonsággal kapcsolatos megközelítését, egyre több vállalatnak és állami szervezetnek kell alkalmazkodnia. Cikkünkben röviden azt vázoljuk fel, hogy mindennek milyen hatásai lesznek az IP video piacára. (tovább…)

Bosch kamerák a kiberbiztonságért

A NIS 2 irányelv legfontosabb változása, hogy immár lényegesen nagyobb számú közép- és nagyvállalat számára ír elő bizonyos, a kibervédelemmel kapcsolatos kötelező óvintézkedéseket, protokollokat. Ez pedig komoly feladatokat ró – a döntően IP kommunikáción működő – korszerű videorendszerek így a Bosch fejlesztőire, üzemeltetőire is. (tovább…)

2 napos Partnernap a Powernél

Örömünkre szolgál bejelenteni különleges, 2 napos és 2 helyszínes Partnernapunkat! Idén az élmény és a hasznos tudás mellett különleges kedvezménnyel is készülünk Nektek. Részletekért olvass tovább! (tovább…)

Kültéri védelem a múltban és napjainkban

A kültéri védelem az egyik legrégibb fogalom a biztonsági intézkedések történelmében. Cikkünk a múlt vázlatos áttekintését követően, napjaink és a közelmúlt passzív kültéri védelmi megoldásait mutatja be. (tovább…)

Az Axis legújabb all-in-one rendszámfelismerő kamerái

Az AXIS rendszámtábla-ellenőrző – felismerő rendszere ideális a járművek forgalmának kontrolálásához a beléptető rendszerekhez, megkönnyíti a rendszámok észlelését és leolvasását. Segítségével – egyéb funkciók mellett – létrehozhatunk jármű-hozzáférési megoldást, de azonosíthatjuk az ellopott járműveket, személyre szabhatjuk a számunkra legszükségesebb ellenőrző funkciókat. A cég két új kamerát dobott a piacra (tovább…)

HIK-Connect előnyei a biztonságtechnikában

A Hik-Connect egy olyan Android/IOS mobilalkalmazás, amely telefonra és táblagépre is telepíthető. Az alkalmazás a Hikvision eszközök kezelésére szolgál, beleértve a DVR-eket, NVR-eket, hálózati kamerákat, video-intercom eszközöket és riasztóközpontot. (tovább…)

Litium Ion akkumulátorok tűzvédelme

Az energiaválság, a klímaváltozás elleni küzdelem, a megújuló energiaforrások terjedése következtében egyre nagyobb szerepet kap az energiatárolás. Jelenleg ez Li-ion akkumulátorokkal lehetséges. A technológia azonban rejt veszélyeket magában. Lássuk hogyan védekezhetünk egy akkumulátorok okozta tűzzel szemben. (tovább…)

A biztonsági röntgenberendezés sikertörténete – Kubától a komputertomográfig

Amikor egy „forradalmi” berendezésről vagy eszközről beszélünk, általában kapcsolódik hozzá a feltalálók, fejlesztők neve és sikersztorija. Az itt következő „problémát megoldó találmánynak nem volt szabadalma, a kitalálásáért és megalkotásáért senki nem kapott elismerést, a feltalálóit pedig soha nem is azonosították be. Ez a találmány ugyanakkor egy évtizeden belül világszerte elterjedt, és valószínűleg a hasznára vált…” Mindannyiunk számára biztonságosabbá tette a világot. A hódító új találmány neve pedig csomagvizsgáló röntgenberendezés. (tovább…)

Újgenerációs napelemes Hikvision megoldások – Egyszerű de nagyszerű telepítés

A napfény által működtetett Hikvision biztonsági kamerák könnyed telepítést kínálnak olyan helyeken is, ahol nehéz vagy szinte lehetetlen a rendszerek kiépítése. A Hikvision napelemes termékcsaládja folyamatosan növekszik, számos funkcióval és típussal bővül. Az újgenerációs napelemes termékek rugalmas kameralátószögeket, egyszerű telepítést és megbízható teljesítményt nyújtanak gyakorlatilag bárhol. (tovább…)

Dahua ASC3202B – A telepítőbarát beléptető

A beléptetőrendszer egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a belépési jogosultságok kezelését egy adott helyen vagy épületben. A rendszerrel elérhető, hogy csak azok a személyek juthassanak be az épületbe, akik megfelelő hozzáférési jogosultsággal rendelkeznek. A beléptetőrendszer vezérlőjének kiválasztása a felhasználók számától és az igényelt funkcióktól függ. (tovább…)

Assa Abloy a mobil hozzáférés előnyeiről

A mobil hozzáférés elterjedése gyorsan növekszik, a kényelem, a biztonság és a költségtakarékosság okán. Az Assa Abloy szerint az okostelefon-kulcsokkal történő hozzáférés-vezérlés előnyeit már lehetetlen figyelmen kívül hagyni. (tovább…)

Vészvilágítási rendszerek a POWER-től

A cég kínálatunkban két gyártó vészvilágítási termékcsaládja érhető el. Az egyszerűbb megoldásokra a PH Svesis EXIDUS és ARCO termékeit használhatjuk, melyek 230 V-os betáplálású, akkumulátoros vészvilágítók, míg a Hochiki FIREscape rendszerével professzionális, központilag felügyelt és szünetmentesített gyengeáramú rendszer alakítható ki. (tovább…)

Ksenia márka a Powernél!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy 2023 februárjától kínálatunkban megtalálhatóak és készletről elérhetőek a Ksenia gyártó riasztórendszer és lakásautomatizálási eszközei. A termékeket keresse üzleteinkben és webáruházunkban. (tovább…)

DataLocker adatbiztonsági megoldások I.

Modern világunkban egy átlagember 1,7MB adatot termel másodpercenként. Ez felfoghatatlanul sok információ felhalmozódását jelenti szinte villanásnyi idő alatt, melynek jó része –céges környezetben- érzékeny, sérülékeny információ létrejöttét is jelentheti. Az amerikai DataLocker vállalati portfóliója az ilyen jellegű adatok megfelelő védelemmel ellátott adathordozók fejlesztésével foglalkozik. (tovább…)

Lap teteje