„Legjobb repülőtéri biztonságtechnikai partner” díjat kapott a Z&Z

„Best airport security technology provider”, azaz a „Legjobb repülőtéri biztonságtechnikai partner” elismerést vehette át a Z&Z Biztonságtechnika Kft. nevében Zagroczky Ágnes, a cég ügyvezető igazgatója. A díjat március 2-án, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője nagyszabású gálaest keretében adta át.
(tovább…)

Mesterséges intelligencia és mélytanulás a biztonsági röntgengépekben

Napjainkban az élet minden területén alkalmaznak mesterséges intelligenciával (AI) működő vagy azt használó berendezéseket, gépeket, rendszereket. Mint majdnem minden áttörést jelentő technológia, a mesterséges intelligencia is a hadiipari ágazatban, a harcászati-hadászati rendszerekben és eljárásokban jelent meg legkorábban. A biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésénél új irányt és lendületet adott az öntanulás és az intelligens automatizálás lehetősége, amely az üzemeltetési kockázatokat és az emberi tévedéseket is jelentősen csökkentheti. A röntgengépek is okosodnak! (tovább…)

Bosch disztribútorok lettünk

Örömmel tájékoztatjuk kedves Partnereinket, hogy a Power Biztonságtechnikai Kft. 2023-tól már a Bosch Security and Safety Systems disztribútoraként üdvözli Önt! (tovább…)

Dahua Alarm a Powernél!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy 2023 januárjától a Power Biztonságtechnika kínálatában megtalálhatóak és készletről elérhetőek a Dahua Alarm eszközei. A termékeket keresse üzleteinkben és webáruházunkban. (tovább…)

Incedo Business Pro 3.0 új funkciókkal

Ahogy arról korábbi cikkeinkben beszámoltunk 2022 október 1-én megjelent a SEAWING ASSA ABLOY első Incedo néven futó beléptető szoftver verziója. Az Incedo Business Pro az új neve a már jól ismert SiS beléptető rendszernek. A 3.0-ás verzió tehát mérföldkövet jelent az elnevezésben és ezzel együtt a felületek, ikonok, mezők is átalakultak az új designnak megfelelően. (tovább…)

Seawing SIS Work 1.5 fejlesztések

Augusztusban megjelent SiS Work munkaidő nyilvántartó rendszer újabb verziójába több olyan újdonság is került, mely segíti a szervezetek számára a felhasználói ellenőrzéseket és egyszerűsíti a HR adminisztrációt. (tovább…)

Litium Ion akkumulátorok tűzvédelme

Az energiaválság, a klímaváltozás elleni küzdelem, a megújuló energiaforrások terjedése következtében egyre nagyobb szerepet kap az energiatárolás. Jelenleg ez Li-ion akkumulátorokkal lehetséges. A technológia azonban rejt veszélyeket magában. Lássuk hogyan védekezhetünk egy akkumulátorok okozta tűzzel szemben. (tovább…)

Securiton – SecuriDrone drónérzékelő rendszerek

„Drónok támadása a fő terrorveszély” Gérald Darmanin francia belügyminiszter szerint.”Pl. egy robbanóanyaggal megrakott drónnal történő terrorista támadás, amely tömegre vagy valamelyik csapatra irányul nehezen lenne elhárítható, megelőzhető.” (tovább…)

A SiS beléptető neve a továbbiakban: Incedo Business Pro

A SEAWING ASSA ABLOY SiS beléptető rendszere 2022 októbertől Incedo Business Pro néven kerül forgalomba. Az Incedo Pro név alatt a SiS szoftver legújabb verziójához lehet hozzájutni az Incedo platformhoz igazodó köntösben, viszont a már jól megszokott funkciók továbbra is elérhetőek maradnak. (tovább…)

Commend digitális bejárati ajtó

Amennyiben olyan épületet üzemeltet, ahova sok látogató, vendég érkezik, akkor a fogadásuk, irányításuk nem biztos, hogy zökkenőmentesen megy minden alkalommal. A Commend kifejlesztett egy ajtómegoldást, mely nem csupán megkönnyíti a felhasználók dolgát, de az érkezők fogadását, irányítását is elegáns folyamattá alakítja. (tovább…)

Aktiválás a biztonságért, TECHSON – módra

Kutatások és statisztikák alapján közel 1 millió jelszót lopnak el hetente. /Breach Alarm (2019.)/ . Az ellopott jelszavak 81%-a jellemzően már korábban kiszivárgott, ismert alapjelszó vagy gyenge jelszó. /Verizon Data Breach Investigations Report (2020.)/ Ezen információk talán még jobban bizonyítják, hogy a kényelem helyett célszerűbb a biztonságot választani. (tovább…)

Hogyan növeljük a napelemtáblák élettartamát videómegfigyelési rendszerünkben?

A külterületi napelemes videómegfigyelés során a napelem táblák tisztántartása és a rendszer megfelelő karbantartása egy hosszú távú, kifizetődő folyamat, amellyel nagyban hozzájárulhatunk élettartamuk meghosszabbításához. Ehhez kapcsolódóan összegyűjtöttünk pár hasznos üzemeltetési és karbantartási tippet, melyek elvégzésével biztosíthatjuk napelem tábláink gondtalan működését. (tovább…)

Securiton – SecuriDrone drónérzékelő rendszerek

Ha valaki olyan drónérzékelő megoldást keres, amit kézipoggyászként is magával vihet, akkor a Securiton SecuriDrone Companion rendszere a megfelelő választás. Szinte minden bekapcsolt drónt észlel a levegőben 2 km-es hatótávolságon belül és azonnal jelzi őket. (tovább…)

Társasházak garázsvédelme Siemens – DURGAS CO „plug and play” rendszereivel

Napjainkban sorra „húzzák fel” a kisebb-nagyobb épületeket, társasházakat, amelyek környezetében nem kis problémát jelent a parkolás Ha nincs elegendő parkolóhely, akkor sok esetben ez beállóhelyekkel rendelkező teremgarázs formájában épül meg. Ezen területek védelmére kínál a Siemens – DURAN költséghatékony és megbízható megoldást. (tovább…)

Power Partnernap szeptember 16-án

A nyár szikrázó, pezsgő, tele élményekkel, bulikkal. És az ősz? Az is! A Power Biztonságtechnikánál mindenképpen. Légy részese Te is a fergeteges Partnernapnak szeptember 16-án a Power Kft. IX. kerületi telephelyén! (tovább…)

Tűzbiztonsági támogatás és intelligens területvédelem a Techson hőkamerákban

A hőmérsékletmérésére és az objektumazonosításra alkalmas kamerák eddig csupán a koronavírus során kaptak kiemelt figyelmet. Fontos azonban megjegyeznünk, hogy a vírusvédelmen túl számos különböző helyzetben és helyszínen lehet segítségünkre egy hőkamera. Ezúttal a Techson kínálatában megjelent új PT3 C005 IH ADM -3/PA dual lencsés hőkamera megoldásait és lehetőségeit vesszük górcső alá. (tovább…)

Telepítés úgy, mint a karikacsapás?

Van egy megoldásunk, a Dahua Poe NVR-ekkel könnyedén megteheted ezt mivel ezek a rögzítők automatikusan inicializálják a kamerákat és semmilyen különleges beállítást vagy konfigurálást nem igényelnek. Nem kell bajlódni a kamerák hálózati beállításaival sem. (tovább…)

Dahua társasházi kaputelefonok

Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. a világ kiemelkedő videó-központú intelligens IoT megoldások és technológiák szolgáltatója. A műszaki innovációkra alapozva a Dahua Technology végponttól végpontig terjedő biztonsági megoldásokat, rendszereket és szolgáltatásokat kínál, hogy értéket teremtsen a városüzemeltetés, a vállalatirányítás és az egyéni fogyasztók számára. Jelen cikkünk a kaputelefon technika képességeiket mutatja be. (tovább…)

Új Axis P14-es sorozatú kamerák

Az Axis egyik legnépszerűbb, P14-es sorozatának legújabb generációja már rendelhető, 5MP (P1467-LE) vagy 4K (P1468-LE) maximális felbontással – az Aspectis Kft közleménye szerint. (tovább…)

Lap teteje