Bosch hangrendszer fejlesztések: a Praesensa termékcsalád legújabb kiegészítései

A Bosch bemutatta a Praesensa ökoszisztéma legújabb kiegészítéseit, a PRA-WCP fali vezérlőpanelt és a Praesensa vészhangosítási és hangriasztási (PA/VA) rendszerszoftver 2.0-s verzióját.

A hardver- és szoftvermegoldások célja a hangrendszer-menedzsment hatékonyságának és felhasználóbarát képességeinek fokozása a rendszertervezők, rendszerintegrátorok és professzionális felhasználók számára. A bevezetések jelentős előrelépést jelentenek a hangrendszer beállításának és vezérlésének egyszerűsítésében.

Továbbfejlesztett, felhasználóbarát vezérlési lehetőségek

A Bosch PRA-WCP fali vezérlőpanelt a felhasználó kényelmét szem előtt tartva tervezték. A kompakt, IP-hálózattal ellátott fali vezérlőpanel 4,5 cm-es (1,77 hüvelykes) színes TFT-kijelzővel és egygombos forgó/nyomó kódolóval rendelkezik. Ez az intuitív kialakítás lehetővé teszi a személyzet számára, hogy könnyedén állítsa be a háttérzene hangerejét, és válassza ki a hangforrást egy adott zónához.

Forrás: Bosch

A rugalmasság kulcsfontosságú

A rendszertervezők konfigurálhatják a minimális és maximális hangerő-beállításokat, hogy a hangszinteket az egyes zónák igényei szerint szabják. Ezenkívül az Unicode karakterek támogatása lehetővé teszi a zónanevek és zenei csatornák megjelenítését különböző helyi nyelveken, zökkenőmentes és átfogó felhasználói élményt biztosítva.

Egyszerűsített telepítési folyamat

A PRA-WCP panel PoE (Power over Ethernet) képességével leegyszerűsíti a telepítési folyamatot, így az EU és az Egyesült Államok szabványos falra szerelhető dobozaihoz is egyszerűen használható. Cserélhető, fehér és fekete előlappal is rendelkezik, így zökkenőmentesen beilleszthető a különféle helyiségek esztétikájába.

Nagyobb telepítéseknél vagy több vezérlőpontot igénylő területeken több PRA-WCP panel működhet egyetlen zónán belül, miközben fenntartja a szinkronizált vezérlési beállításokat az egyes TFT-kijelzők között. A fokozott biztonságot a PIN-alapú hozzáférés biztosítja, így csak az arra jogosult személyek vezérelhetik a háttérzene beállításait.

Forrás: securityworldmarket

Kapcsolódó cikkek: