Biztonság és Kényelem Roadshow 2019 – MASCO Kft.

Egyre nagyobb figyelem irányul az utóbbi években a házak létesítmények integrált épületfelügyeletébe vonható intelligens biztonsági és kényelmi megoldásokra. Egyben bizonyítva azt, hogy ezek a szolgáltatások egymás mellet – akár egymást kiegészítve is – működhetnek hatékony, magas színvonalon.

Az itt szóba jövő kérdések széles palettáját persze ismerjük így csak ismétlésszerűen: ide tartozik egyebek mellett a behatolás védelem a tűzjelzés, a beléptetés és kaputelefon technika, a légkondicionálás, a világítás, árnyékolás stb. integrált felügyeleti rendszerekbe tagolása.

Érzékelve a piaci „kihívásokat” a témához kapcsolódó fejlesztések, újdonságok bemutatását helyezte idei tavaszi roadshow rendezvény sorozatának fókuszába a MASCO Kft.

masco-roadshow-2.

De még mielőtt részletekbe bonyolódnánk, essen néhány dicsérő szó röviden a roadshow műfajáról. Személyesen tapasztaljuk, hogy kitűnő és mással nehezen helyettesíthető olyan marketing eszközről beszélünk, ahol a cégek maguk keresik fel telepítő partnereiket, mégpedig lényegében saját székhelyeiken, működési körzeteikben. Itt gyakrabban kisebb csoportos rendezvényekről van szó, ahol egyrészt több lehetőség nyílik a személyesebb típusú kommunikációra, így nyilván több idő jut a gyakorlati bemutatókra, de legalább ennyire fontos, hogy előtérbe kerülnek olyan kérdések is melyek jelentősebb hangsúlyt az adott térségekben kaphatnak. Mindezek a nélkülözhetetlen tapasztalatok pedig hatékonyan építhetők be az importőr cégek üzletpolitikájába. Örömmel tapasztaljuk, hogy szakmánkba is egyre több cég – így a MASCO Kft is sikeresen él – a roadshow kínálta lehetőségekkel. – A szerk.

És akkor röviden a programról.

Biztonság és Kényelem Roadshow 2019

7 helyszínen futnak majd a rendezvények a jelzett dátumokba, egységesen pénteki napokon

2019.03.01 Győr Famulus Business Hotel****
2019.03.08 Székesfehérvár Best Western Plus Lakeside Hotel****
2019.03.22 Budapest MASCO Kft. székhelyének épülete
2019.03.29 Szombathely Park Hotel Pelikán****
2019.04.05 Szeged Art Hotel****
2019.04.12 Debrecen Hotel Lycium****
2019.04.26 Dombóvár Gunaras Resort Spa Hotel****

masco-roadshow-3.

A program
09:00 Érkezés
09:30 Köszöntő, a MASCO Kft és a forgalmazott brandek bemutatása
09:40 Kapumozgatás. Márkák: PROTECO kapumozgatók, FAAC sorompók, TELL okostelefon alkalmazás, TIGERMAT garázskapu mozgató motorok
10:40 SATEL Integra előadás, némi KNX épületautomatika automatizációval
11:30 Kaputelefonok (audio és video). Márkák: ELVOX, FARFISA, FUTURA, ORNO, CODEFON, ROZCOM
12:10 Ebéd, amit követően kötetlen programként a személyes találkozásokra is lehetőséget biztosító workshop.

masco-roadshow-4.

A rendezvény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A MASCO Kft számít a szakmai közönség megtisztelő érdeklődésére.

Forrás: Masco Kft

Hozzászólások