01-kep-cover

A GeoVision 2019- es újdonságai

A GeoVision Taiwan-i anyavállalatának a fejlesztői mindent megtesznek annak érdekében, hogy termékeik megbízható, naprakész partnerei legyenek megrendelőiknek. Nézzünk néhány újdonságot! (tovább…)

SmartIP-cover

A Videosec Smart IP platform előnyei

Sokféle IP-alapú kamerarendszer van jelen a piacon, de egy rendszer képességeit nem lehet néhány adatlap átolvasásával felmérni, ezért készült ez az összefoglaló, ami a Videosec Smart IP platformjának fontos részleteire, kiemelkedő tulajdonságaira szeretné felhívni a figyelmet elsőként a teljes platform magyar nyelvű felületére. (tovább…)

AV-TECH a nagy visszatérő az LDSZ kínálatában Forrás: LDSZ KFt

AV-TECH a nagy visszatérő az LDSZ kínálatában

2017. május elejétől elérhetők az AV-TECH HD-TVI termékei az LDSZ Kft. kínálatában. Az elmúlt évek során a Gyártó termékei jelentős fejlesztésen estek át úgy külcsín (design), mint „belbecs” (technológia/szolgáltatás) tekintetében. (tovább…)

HD-TVI és AHD házassága avagy, lehet egy szabvánnyal több?

HD-TVI és AHD házassága avagy, lehet egy szabvánnyal több?

Az IdentiVision új rögzítő családja egyetlen dologra vállalkozik: a megszokott szolgáltatáscsomag megtartása mellett kínál megoldást a HD-TVI kamerák kezelésére, képanyaguk rögzítésére. Aki már találkozott az IdentiVision CCTV rögzítővel, annak semmilyen nehézséget nem okoz majd az új hibridek kezelése.

(tovább…)

Lap teteje