Kis videorendszerekhez kínálja a német FRS GmbH a Milesight Mini NVR-t

A Milesight Mini NVR ISIS-MS-N1004-UPC videokezelő megoldás, számos funkcióval rendelkezik négy kamerás kis video rendszerekhez. Támogatja az IP-kamerákat akár 8 megapixeles felbontással és 4K Ultra HD képkimenetet kínál a HDMI kimeneten keresztül. Támogatja az ONVIF-et és az RTSP-t is a gyártók közötti technológiai-integrációhoz.

Forrás: Git Sicherheit

Forrás: Git Sicherheit

A rögzítő ventilátor nélkül működik, ezért nem okoz zavaró zajt. Beépített PoE kapcsolóval rendelkezik, amely négy kamera közvetlen csatlakoztatását teszi lehetővé.

Az átfogó kezelési funkciók tartalmazzák a beállítás varázslót és a kamera beolvasást. A készülékkel konfigurálhatók az Milesight IP kamerák, például aktiválhatók a videoanalízis funkciók, vagy a Milesight LPR kamerák által rögzített rendszámtáblák központi szerkesztése is.

A rögzítéshez legfeljebb 10 TB merevlemez használható. Ha megszakad a kapcsolat a Milesight IP kamerával, a kamera rögzíthet microSD kártyára is. Amint a kapcsolat helyreáll, a felvételek automatikusan szinkronizálódnak. Az riasztást megelőző felvételnél a felvétel másodperccel az esemény bekövetkezése előtt kezdődik és az esemény után sem késik. A felvevő ehhez puffert használ.

milesight-mini-nvr-2

A mobilalkalmazással a QR-kódon keresztül történő kapcsolat leegyszerűsíti a távoli elérést anélkül, hogy konfigurálnia kellene egy internetes útválasztót. Az ingyenes CMS ügyfélszoftver segítségével a felhasználó központilag hozzáférhet a Milesight rögzítőhöz és kezelheti azt. A rendszer legfeljebb négy monitoros képalkotást tesz lehetővé.

Forrás: git-sicherheit.de

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások