Milesight újdonságok (2020. április)

A Milesight Mini és PRO termékcsaládnál ma már megtalálható a 4K felbontású modell. Mindez magasabb képátviteli sebességet is jelent, kiegészülve a SONY IMX334 1/1.8” STARVIS STARLIGHT szenzorral, illetve magában foglalja a VCA (videó-elmező) funkciókat is, ezzel is biztosítva a széleskörű felhasználhatóságot.

Forrás: Milesight

Forrás: Milesight

4K felbontás

A 4K (3840 x 2160) felbontásnak és az iparágban vezető H.265+ videó-tömörítési technológiának köszönhetően a most megjelent 4K Mini és PRO termékcsaládba tartozó kamerák tervezése során különösen fontos szempont volt a folyamatos működés biztosítása, megfelelve ezzel a legmagasabb szintű elvárásoknak is.

Forrás: Milesight

Forrás: Milesight

Kiemelkedő képsebesség, tűélés képek

A most megjelent új 4K Mini sorozat tagjai a SONY IMX415AAQR STARVIS 1 / 2,8” CMOS-sal akár 4K@15fps (2MP@60fps, 5MP@30fps) képsebességet biztosítanak. A PRO termékcsalád esetében a SONY IMX334LQR 1/1.8” STARVIS STARLIGHT szenzorral 4K@30fps (2MP@120fps, 5MP@30 fps) támogatás is elérhető egy tökéletes, a mozgásokat is élethűen visszaadó képi világ mellett. Az új 4K kamerák látószöge eléri a 124°-ot.

Forrás: Milesight

Forrás: Milesight

Az új SONY STARVIS Starlight Szenzor

Az új SONY IMX334LQR 1/1.8” STARVIS STARLIGHT szenzornak köszönhetően a Milesight PRO termékcsalád még annál is tovább ment, mint amire előzetesen számítottunk. Ez a nagy méretű érzékelő lapka tökéletes képminőséget biztosít 2MP és 4K felbontásban egyaránt, és különösen jól teljesít gyengébb fényviszonyok mellett is.

Forrás: Milesight

Forrás: Milesight

Évekkel ezelőtt a 4K felbontás ellen a gyenge fényérzékenység volt az érv. Ma már ez a múlté: az új SONY fél collnál is nagyobb fényérzékelő elemnek hála 0,006 Lux fénynél már értékelhető színes képet kapunk.

Forrás: Milesight

Forrás: Milesight

Intelligens VCA (videó-elemző) funkciók az alapfelszereltség részeként

Azt érzékeljük, hogy az intelligens videó-elemző funkciók iránt is hatalmas igény mutatkozik a biztonságtechnikai iparágban. Ide vágó újdonság, hogy a jövőbeli szállítmányokban érkező minden MINI és PRO termékcsaládba tartozó kamera már „alapból” rendelkezni fog a VCA funkciókkal hozzáférést biztosítva ezzel 10 olyan rendkívül hasznos video elemző funkcióhoz, amelyek még tovább növelik a biztonságot. A korábban megvásárolt kamerákhoz 2 hét múlva érkezik az új firmware, aminek segítségével – ingyenesen – upgradelhetjük, és így beleapplikálhatjuk a 10 video elemző funkciót.

Forrás: Milesight

Forrás: Milesight

Amikor a megjelenés is kiemelt szempont

Projektjeink során egyre inkább előtérbe kerül az a vélekedés, amely szerint lényeges szempont a megfelelő műszaki tartalom és funkcionalitás mellett a termékek kinézete is.
Mostantól a tökéletes védelem különösen diszkrét megjelenéssel párosul. A dome kamerák álmennyezetbe süllyeszthető telepítése soha nem látott szintre emeli a diszkréciót, és megfelel a legmagasabb esztétikai igényeknek is.

Az opciós sötét búrának köszönhetően az esetlegesen kíváncsi tekintetek elől teljesen rejtve marad a kamera lencséjének pillanatnyi iránya. A Milesight termékek kifejezetten könnyen és praktikusan szerelhetőek. A jobb telepítői élmény miatt már a termékek tervezésekor kiemelt szempont az egyszerű telepíthetőség, a megbízhatóság és azok az okos megoldások, amelyek a hosszútávú és üzembiztos működés alappillérei. Ebben az esetben a kamerák mennyezetre történő felszereléséhez csak három csavarra, és egy mágneses takarószoknyára van szükség.

Forrás: Milesight

Forrás: Milesight

Továbbfejlesztett vezérlő

A technikai tartalom és a könnyű szerelhetőség mellett nagy odafigyelést tapasztalunk a hatékony működtetés terén is. Ennek eredményeként megjelent a Milesight Hálózati PTZ joystick vezérlő továbbfejlesztett változata, amely immár 110 különböző eszköz vezérlésére is alkalmas, ideértve a kamerákat és a rögzítőt is. A beépített webszervernek köszönhetően különösen egyszerű a használata, és a kezelése. Emellett a beépített LCD képernyő miatt az összes fontos művelet megjelenítése egyszerűen megvalósítható, ideértve a PTZ és NVR vezérlést, a fény-vezérlést, mindezt gyorsbillentyűk használatával.

Forrás: LDSZ Kft.

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások