Itt a Wisenet kamerák új motorja: Wisenet7 chipset

A Hanwha Techwin új az innovációs megoldása a Wisenet7 4K felbontást nyújtó kamerasorozata. Az alábbiakban 7 pontba szedtük a legfontosabb tudnivalókat a Wisenet7-ről.

Forrás: Hanwha Techwin

Forrás: Hanwha Techwin

1. Kibervédelmi megoldás

A Wisenet7 végponttól végpontig kínál kiberbiztonsági védelmet az iparág egyik legmagasabb szintű kiberbiztonsági politikájával, biztonságos rendszerindítással, tárolással, tanúsítvánnyal ellátott firmware / nyílt platform alkalmazással, biztonságos JTAG-tal stb. A Hanwha Techwin saját eszköztanúsítási rendszert hozott létre, hogy a tanúsítványokat ne csak a fejlesztés, hanem a gyártás során is beágyazza a W7 termékekbe.

2. Új WDR technológia a tökéletesen kiegyenlített képekért

Wisenet7 kriminalisztikai szintű képet kínál, amelyet konvergens technológiák felhasználásával állít elő. A képfeldolgozó processzor dinamikai tartományát maximalizálták, hogy csökkentsék a keletkező zajt a változó expozícióval filmezett több képkocka összeállításakor. Az újonnan elfogadott Scene Analysis technológia segít a kamerának az optimalizált kép elkészítésében, továbbá azáltal, hogy a technológia elemzi a háttérvilágítást a kép minden területén és beállítja a megfelelő kontrasztot, a kép az emberi szem számára kiértékelhetővé válik a könnyű azonosíthatóság érdekében.

3. Kiemelkedő teljesítmény alacsony fényérték esetén is

A technika elemzi és szűri a mozgó objektumok mozgási adatait gyenge fényviszonyok között, és egy új Noise Adaptive Algorithm algoritmust használ, amely jelentősen csökkenti az érzékelők zaját gyenge fényviszonyok között. Ezek a tisztább képek javítják az objektumfelismerési teljesítményt gyenge fényviszonyok mellett.

4. Továbbfejlesztett lencsetorzítás-korrekció

A Wisenet7 kijavítja a nagylátószögű objektívek által okozott torzítást, ezzel lehetővé téve azt, hogy még igen széles látómező megfigyelése esetén is az emberi szem számára kényelmes és gyorsan értelmezhető képet alkot.

5. Könnyű és gyors telepítés a moduláris kiépítéssel

A kamera megkönnyíti a telepítést, ezáltal jelentős időt képes megspórolni a telepítőknek egy rendszer kiépítésekor. A Wisenet7 – hasonlóan a Wisenet X Plus és AI termékekhez – mágneses modulon keresztül csatlakozik a fali kerethez, így külön tud dolgozni a kamerával az IT és a szerelő, majd egy egyszerű mozdulattal a kamerát a mágnessel a falhoz rögzítik.

6. Minden új PTZ – AI alapon követi az objektumokat

A Wisenet7 kamerák támogatják az Auto-tracking funkciót, mely járműveket, személyeket képes követni, mindezt az AI analitika alapján. Ez sokkal inkább megbízható követést jelent, mint az előző technológiák képkocka alapú követése. A Wisenet7 kamerák 30%-kal kompaktabb kivitelűek lettek, ezáltal egy személy is képes telepíteni.

7. Megnövekedett működési hatékonyság az AI alapú objektumészleléssel

A pixel alapú mozgáskövetés a hagyományos modelleknél számos téves riasztást generálhatott, főleg, ha nem volt megfelelően beállítva. Az új, Wisenet7 AI-alapú objektumdetektálási technológiája már osztályozni tudja az észlelt objektumokat, embereket, járműveket, rendszámot és arcot. Ez drámaian lecsökkenti a téves észlelések számát, amely így a hatékony üzemeltetéshez biztosít megfelelő hátteret.

Forrás: aspectis.hu

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások