Wisenet WAVE 4.2 – VMS rendszerek új generációja

A Hanwha Techwin a Wisenet WAVE v4.2 szolgáltatásait úgy alakította ki, hogy mindenki számára egyszerű, ugyanakkor hatékony felhasználói élményt nyújtson, legyen szó végfelhasználóról, rendszerintegrátorról vagy technológiai partnerről.

Forrás: Aspectis

Forrás: Aspectis

A WAVE nagy előnye, hogy széleskörű operációs rendszer támogatása okán szerver oldalon Linux, illetve Windows, kliens oldalról – az előzőekben említett rendszerek mellett – mobilról és MAC operációs rendszerről is elérhető.

A jól ismert, végtelenül egyszerű rendszerbeállítás lehetősége mellett számos olyan újdonságot is tartalmaz az új verzió, amelyeket a felhasználók igényei alapján fejlesztett a Hanwha Techwin.

Push értesítések a mobilalkalmazáshoz

A Push értesítések már elérhetőek az automatikus akciók közül, a 4.2 kliens és ver. 20.2. mobilverzióban. Ezzel a funkcióval megvalósítható, hogy bármilyen analitikán alapuló incidensről azonnali mobilképet küldjön a rendszer a megadott felhasználó részére.

A rendszer állapotának figyelése

A System Health Monitoring egy új irányítópult, amely a szerver helyi webes felületén vagy az online WAVE Sync portálon érhető el, s amely funkció megmutatja a rendszer állapotát, és segít az ügyfélszolgálati csapatoknak gyorsabban reagálni az ügyfelek kéréseire.

Új beágyazott böngésző

A beágyazott böngésző Chromiumra frissül, így kompatibilis a legtöbb weboldallal és alkalmazással, és támogatja a fájlletöltéseket. A rendszerüzemeltetők most már kombinálhatják a webalapú interfészeket az eszközök és szolgáltatások „soft integrációjának” rendszerével.

A kamera weboldala a rendszerből

Az üzemeltetők most már közvetlenül módosíthatják a kamera beállításait, ha egy új modell weblapjára lépnek be az új beágyazott kamera weblap böngészővel, ahelyett, hogy minden módosításhoz külön böngészőablakot kellene nyitniuk.

AI kamera metaadatai és keresési integráció

A biztonsági szakemberek mostantól részletesebb kereséseket végezhetnek a Hanwha P sorozatú kameráival kiegészített funkcionalitással az objektumok fokozottabb osztályozása és felismerése érdekében. A kulcsszókeresési opciók lehetővé teszik a szűrést a megfelelő objektumattribútumok alapján, beleértve a nemet, a ruházat felső és alsó színét, a jármű típusát, valamint a színét és a táskáját.

Analitikai ROI konfiguráció

A felhasználók az analitikai beállításokhoz használt területi- és egyéb kijelöléseket (alakzatok, vonalak) már a kliens oldalról megrajzolhatják a VMS-ben ahelyett, hogy minden egyes kamera menüjébe be kellene lépni és ott meghatározni a kijelöléseket.

Számos további újdonság elérhető a WAVE VMS-ből, további részletekért érdeklődjön kollegáinknál a wisenet@aspectis.hu email címen, s szívesen bemutatjuk, hogy mennyire úttörő VMS megoldást fejleszt a Wisenet a WAVE v4.2 applikációval!

További információk: www.aspectis.hu

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások