TechSon kamera szériák – Széleskörű alkalmazási lehetőségek, kiemelkedő képalkotás

A Techson kamerák új szériáit alapvetően magas színvonalú képalkotási teljesítmény jellemzi, ami nem csak az akár 8Mpx felbontást, hanem kifinomult funkciókat is jelent. Az új kamera szériákban megkülönböztetésre kerültek a digitális analóg és az IP kamerák.

smart_tech_fej

A kiváló funkció együttest felvonultató SmartView kameracsaládot kiegészítette a SmartStart és a SmartPro kameracsalád. Előbbi a költséghatékonyság oldaláról erős; utóbbi a legmagasabb színvonalat és funkcionalitást képviseli.

Nézzük részletesen a Techson kamera szériákat

Analog_badge

Techson Analog

A TechSon Analóg HD kamerák kiemelkedő teljesítménnyel, felbontással és képminőséggel, valamint a rögzítők oldaláról támogatott számos intelligens funkcióval, innovatív megoldással szolgálnak.

analogIlyenek például a Smart Search és az irányérzékeny vonalátlépés funkciók. A TechSon analóg kamerákból sem hiányzik a minőségi képalkotáshoz szükséges technológia. Valós, 120 dB-es WDR, 4x-es motorzoom, akár 70 méteres, éjszakai megvilágítási távolságot nyújtó Hi-Power LED és nagy érzékenységű képérzékelő segíti az akár 8 megapixeles, UHD felbontású kamerák képalkotását.

smartstart_badge

Techson SmartStart

Általános feladatokhoz versenyképes megoldást biztosít a SmartStart IP-kameraszéria, ami a CCTV trendeknek megfelelően tartja a lépést a piaci elvárásokkal. Kielégíti a megnövekedett felbontásigényt, széles kameraház-választékával és kiegészítő funkciókkal kínál változatos lehetőségeket a telepítés során.

smartstartAz új Techson SmartStart IP-kamerák számos újdonsággal szolgálnak elődeikhez képest. A sávszélességkímélő és egyben kiemelkedő minőségű H.265-ös kodek, valamint az elérhető autofókuszos motorzoom objektívek, a rögzítés SD-kártyára, vagy a vezeték nélküli csatlakozási lehetőségek nagyban bővítik a SmartStart kamerák felhasználási területét.

smartview_badge

Techson SmartView

A legsokoldalúbb megoldást a SmartView széria kínálja. Széles felhasználási kört tesz lehetővé ez az erős hardverrel szerelt, töretlenül fejlődő kameracsalád.

smartviewKiemelkedő optikai tulajdonságokkal rendelkezik, és az alakfelismerésen alapuló, intelligens funkciókon kívül, vírusvédelmi feladatokra is befogható, hiszen akár személyszámlálást is megvalósíthatunk vele. Záridő beállíthatósága rendszámfelismerő rendszerben is alkalmassá teszi. Méltán állíthatjuk, hogy aki SmartView kamerával épít megfigyelőrendszert, a legjobb ár-érték arányú készüléket választja.

A SmartView kamerák kitűnnek kivételesen érzékeny szenzorukkal is. A NightVision funkciónak köszönhetően alacsony megvilágítású helyszíneken is színes, részletgazdag képeket készítenek. Az alkalmazott mesterséges intelligencia az objektumok megkülönböztetésén túl arcfelismerésre is alkalmassá teszi a szériát. A kapcsolódási lehetőségek változatos felhasználási lehetőséget biztosítanak a beléptetés és a riasztásokkal történő vezérlés terén.

smartpro_badge

Techson SmartPro

A SmartPro termékcsaládban a professzionális és a speciális megoldásokat kínáló kamerákat találjuk.

smartproIde tartoznak az önálló rendszámfelismerő, vagy arcazonosító képességgel bíró, a fény- és hangjelzéssel védő és a fokozott intelligenciát igénylő, különleges funkciókat ellátó készülékek. Segítségükkel egyszerűen megoldható az önálló sorompókezelés, a fény- és hangriasztásos vagyonvédelem.

Ebben a szériában találhatók a 180° látószögű panoráma és a 360° látószögű halszemoptikás kamerák, valamint a lézeres megvilágítással rendelkező, objektumkövető és arcazonosító PTZ avagy Speed Dome kamerák, és idetartoznak a testhőmérséklet mérésére alkalmas, a biztonságos beléptetést támogató hőkamerás megoldások is.

tovabb2

Forrás: powerbizt.hu

Kapcsolódó cikkek: