M11 sorozat – Új, prémium megfizethető kamerák az Axis-tól

Az Axis Communications bemutatta az AXIS M11 hálózati kamera sorozat új generációját. Elérhetők beltéri s kültéri kivitelben is, HDTV 720p/2 MP/5MP felbontást nyújtanak 30 fps-sel és bennük vannak az Axis fejlett funkciói, mindezt piacképes áron. A legújabb Axis chipen alapulva ezek a kompakt kamerák el vannak látva Axis Lightfinder technológiával amely a kevés fénynél is jó minőségű színes képeket biztosít és Axis Forensic WDR-rel a változékony fényviszonyok közötti rögzítésért.

Forrás: Axis

Forrás: Axis

A kamerák rugalmasan és olcsón telepíthetőek PoE-val és redundáns DC áramellátással. Továbbá a cserélhető lencséjű CS-mountnak köszönhetően a lencsét az adott feladatra lehet szabni. A beltéri változatokban, az AXIS M1134-ben, M1135-ben és M1137-ben található beépített mikrofon. A kültéri modellek is, az AXIS M1135-E és AXIS M1137-E, egyirányú hangot nyújtanak videófelvételek rögzítése céljával.

Főbb jellemzők:

  • Kompakt és rugalmas dizájn
  • Cserélhető CS mount lencsék
  • Beépített mikrofon hangfelvételek céljával
  • Lightfinder és Forensic WDR
  • Zipstream H.264 és H.265 támogatással

Ezek a termékek a magas hatékonyságú Axis Zipstreamm technológiával szereltek, H.264/H.265 támogatással és fejlett biztonsági funkciókkal vannak ellátva, hogy a firmware-ük sértetlen és hiteles legyen.

További információkat az Axis weboldalán talál.

Forrás: aspectis.hu

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások