Új Axis ultra kompakt dome kamera a láthatáron

Megfizethető. Diszkrét. Beltéri. Kiváló minőség. Ez a 4 tulajdonság jellemzi legpontosabban az Axis legújabb dome kameráit. Az Axis Communications elindította az AXIS M42 hálózati dome kamera szériát, rendkívül diszkrét megjelenésű, varifokális objektívvel. Az AXIS M42 hálózati kamera egy kompakt és különösen megbízható hálózati képalkotó eszköz, amely tökéletesen illeszkedik minden környezethez. A kamerák burkolata festhető, ezáltal könnyen beilleszthető bármilyen áruházi környezetbe is.

Forrás: Axis Communications

Forrás: Axis Communications

A kamerák környezetbarát megoldással készülnek, több mint 40%-ban újrahasznosított műanyagból.

Kiváló képek minden szögből

A WDR-nek és az infravörös megvilágításnak köszönhetően kivételesen világos és éles videofelvételeket készíthetünk, függetlenül a váltakozó fényviszonyoktól. A Zipstream lehetővé teszi a képanyagok rögzítését, miközben a sávszélességet és a tárolási felületet legalább 50%-al csökkenti.

Az AXIS M4206-V /-LV kamera képes a hagyományos 4:3-as nézetre, valamint megtartva az 1080p felbontást, 16:9-es szélesvásznú nézetre egyaránt. A távoli zoom és fókusz képességekkel rendelkező varifokális (3-6 mm) objektív beépítése lehetővé teszi a látómező távoli beállítását.

Könnyen telepíthető & Megfizethető megoldás

Az Axis kiegészítőinek széles választéka garantálja, hogy bárhova felszerelhető, akár falra vagy a mennyezetre is. Mindehhez csupán két csavar szükséges és a burkolat is egyszerűen lepattan.

A legfontosabb jellemzők:
  • 3 MP / HDTV 1080p
  • 3-6 mm, Varifokális objektív távoli nagyítással és fókuszálással
  • WDR és opcionális OptimizedIR
  • Zipstream H.264 és H.265-el
  • HDMI kimenet közvetlen monitor csatlakoztatáshoz

Axis kamera rendszerek alkalmazásával, illetve egyéb biztonságtechnikai eszközök forgalmazásával forduljon bátran Nagy Gábor az Ingram Micro Physical Security termékmenedzseréhez.

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások