Robbanásbiztos fix box hálózati kamera az AXIS-tól (F101-A XF P1367)

Az Axis Communications legújabb fix boksz kamerája feltűnő és egyedi kialakításának köszönhetően azonnal magára vonja a figyelmet. Éppen ez volt a tervezők célja. A vörös szín használatával a kamera jobban látható, nagyobb visszatartó ereje van, és biztonságot sugárzó a kinézete.

Forrás: axis communications

Forrás: axis communications

A kamerát arra tervezték, hogy észlelje a tilosban járókat és egyidejűleg megvédje a munkavállalókat a potenciálisan robbanásveszélyes környezetekben. Az i-CS lencsének köszönhetően a kamera képes automatikusan beállítani a fókuszát, a látószög pedig távolról módosítható. A képét biztonsági célokra optimalizálták a Lightfinder és WDR-Forensic Capture technológiák segítségével a megvilágítottságtól függetlenül mindig tökéletes képminőséget biztosít.

Típusjele F101-A XF P1367-et, amely megfelel a Class I, I/II/III, Division 1 és Zone 1 szabványoknak, csakúgy, mint az ATEX-nek és IECEx-nek. A kamera könnyű súlya egyszerű telepítést és kezelést tesz lehetővé magas tornyokban vagy épületekben. A termék költséghatékony marad a végfelhasználóknak a PoE támogatásnak köszönhetően, hiszen nem kell külön tápellátó hálózatot kiépíteni és a szünetmentes működés is egyszerűbben biztosítható.

Az AXIS F101-A XF P1367 főbb jellemzői:

  • Class I/II/III, Division 1 és Zone 1 minősítés
  • ATEX és IECEx minősítés
  • Költséghatékony telepítés PoE-vel
  • Távoli zoom és fókusz i-CS lencsével
  • 5 MP-es felbontás 25/30 fps-sel

Forrás: Aspectis Kft

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások