Kevesebb kamerával többet lát? – De Hogyan?

A címben feltett kérdés akkor mindenképpen igaz, ha a Milesight 180°-os Panoráma dóm kameráiból építjük fel a videó megfigyelő rendszert. Nemcsak 180 fokban lát, de ugyanúgy 180°-ban világítja meg nagyteljesítményű infrával a látómezőt, ráadásul mindezt intelligens megoldással.

01kep

Vandálbiztos kialakítás, beépített SD kártya foglalat, beépített analitikák, választható 5MP vagy 4K változat, AAC magas minőségű audio tömörítés és még sorolhatnánk a hasznos funkciókat, amit ez a kamera típus tud. Az utóbbi funkció igencsak hozzásegíti az élő stream közvetítést YouTube csatornán. Igen, ilyen funkcióval is rendelkezik.

Továbbá a Milesight Panoráma kamerák 3 év garanciával, a mai technológiának megfelelő nappali és éjszakai (Starlight) képminőséggel, valamint kimagasló beállítási lehetőségekkel és modern, letisztult szoftverekkel érhetők el.

02kep

Kiemelt tulajdonságok:

  • 180°-os rendkívül széles látószög és 4K-s (8,2MP) UHD felbontás
  • Új generációs Panoráma IR technológiának köszönhető 180°-os megvilágítás
  • Látványos HeatMap funkció, beépített statisztikai viselkedéselemzés
  • Beépített mikrofon (AAC) és MicroSD kártya foglalat (256GB)
  • Milesight intelligens VCA alapfelszereltségként
  • IK10 vandálbiztos kialakítás
  • ONVIF G/S/T protokoll támogatása

Telepítési tipp:

Remek választási minden olyan helyre, ahol egy pontból kell több irányba is fontos nézni és ehhez 2, vagy 3 hagyományos kamera kellene. A 180 fokos kamerával kiváló minőségben tudunk teljes homlokzatot, vagy útszakaszokat lefedni az optikához méretezett széles IR megvilágítással.

03kep

A GeoVision Hungária Kft. egyik kiemelt ügyfele hangsúlyozta is a kamera kiemelkedő tulajdonságait:

„A 180 fokos látószögű 4K-s kamerát integráltuk meglévő GeoVision rendszerbe. Tetszik a beépített analitika, nagyon jó a háttérfény kompenzációja, ár/érték arányban verhetetlen. Pont ez a látószög hiányzik a többi gyártó palettájáról.”

Kérdés esetén keressék a kollégákat az info@gvhungaria.hu email címen vagy +36 1 205 3527 telefonszámon.

Forrás: GeoVision Hungária Kft

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások