Újdonságok Milesight háza tájáról

Számos újdonsággal és már meglévő termékeinek továbbfejlesztésével indította az évet a kiváló minőségű IP CCTV megoldásairól ismert Milesight ( Kína ).

Legfrissebb újdonsága az új generációs, 5MP-es (2560*1920) képalkotásra képes, 12x-es motoros ZOOM (5.3~64mm@F1.6~F2.8) autofókusz funkciós optikával rendelkező, H.265+ tömörítési szabványt alkalmazó csőkamera. A kamerába 8 LED fényforrást integrált a gyártó, melyekből 6db a távolabbi (akár 80m) területek, 2 LED pedig a közelebbiek megvilágítására szolgál. Az IR fény intenzitása szabadon szabályozható, garantálva a megvilágítás tökéletes hangolását az adott projekthez/a megfigyelt környezethez, megelőzve az elsötétedés és túlvilágítás problémáit (Smart IR II technológia).

Forrás: LDSZ Kft

Forrás: LDSZ Kft

2018. áprilisától elérhető a Milesight 64 csatornás NVR-e. Az MS-N8064-UH egyéb tekintetben hozza a 8000-es sorozat megszokott (magas) képességeit/szolgáltatásait. Akár 12 MP-es IP CCTV kamerát is csatlakoztathatunk a rögzítőhöz (de ügyeljünk a 320Mbps adatfogadási sebességre). Természetesen más gyártó ONVIF kompatibilis kameráit is fogadja a rögzítő. Az új NVR képes 64 db 4K kamera rögzítésére is. Az elmaradhatlan 8 férőhelyes, professzionális HDD modul (max. 10TB-os winchestereket képes kezelni) is megtalálható a 64-es NVR-ben. A nagyobb adatbiztonság érdekében a RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10 ebből az NVR-ből sem hiányzik. Ahogyan a még sokoldalúbb és stabilabb működési hatékonyságot biztosító dual LAN; a többszörös, adott határokon belül szabadon programozható (HDMI+VGA) videokimenetek, melyek közül az egyik HDMI 60Hz-es 4K képet képes továbbítani. A hálózati és tárkapacitás kímélése érdekében itt is helyet kapott a H.265+ tömörítési szabvány, a H.265 és H.264 mellett.

Forrás: LDSZ Kft

Forrás: LDSZ Kft

Ami a ráncfelvarrásokat illeti, az MS-CXX82-PB mini dome kamera sorozat utódjaként MS-CXX83-PB család az előd legtöbb tulajdonságát hozta magával, de még rugalmasabbá, könnyedebbé tették az optika pozícionálását a Milesight fejlesztőmérnökei.

Forrás: LDSZ Kft

Forrás: LDSZ Kft

Az MS-C2851-EPB (box), MS-C2862-FPB (cső), MS-C2872-FPB (dome) kamerák, a még kiválóbb képalkotás és fényérzékenység érdekékben a SONY ½”-os Starlight IMX 385 2MP-es CMOS-át kapták.

Forrás: LDSZ Kft

Forrás: LDSZ Kft

A 2-5MP felbontású tagokkal elérhető Pro Box kameracsalád alapértelmezetten ABF (automatikus back-fókusz) funkcióval érhető el mostantól. Mindössze meg kell nyomni a kamera hátlapján egy aktiváló gombot és a készülék automatikusan beállítja (a CMOS panel mozgatásával) az ideális mélységélességet.

Forrás: LDSZ Kft

Forrás: LDSZ Kft

A 2018 elején piacra került 12MP-es Milesight halszemoptikás (fisheye) IP CCTV kamera egyediségét nem csak a felbontás és a gyártótól megszokott magas minőségű kivitelezés/szolgáltatás csomag adja, hanem az igazán egyedülálló design. A felületre rögzítésen kívül egyetlen további csavarral sincs dolgunk; így megjelenése tudásához méltóan futurisztikus. Most egy mennyezeti konzollal és egy álmennyezeti süllyesztő kerettel bővült a kamera opcionális tartozékainak jegyzéke.

Forrás: LDSZ Kft

Forrás: LDSZ Kft

Röviden a fentiek jellemzik a Milesight idei teljesítményét. Kíváncsian várjuk, mivel rukkolnak elő pl. az idei IFSEC-en!

Forrás: LDSZ Kft

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások