A GeoVision 2019- es újdonságai

A GeoVision Taiwan-i anyavállalatának a fejlesztői mindent megtesznek annak érdekében, hogy termékeik megbízható, naprakész partnerei legyenek megrendelőiknek. Nézzünk néhány újdonságot!

01-kep

TAICS által hitelesítve, a még nagyobb rendszerbiztonság érdekében

A TAICS mozaikszó az angol Taiwan Association of Information and Communication Standards – kifejezésből származik. Feladata az Információs és kommunikációs technológiákhoz kapcsolódó szabványok előállítása Taiwan területén. A TAICS IP kamerákra vonatkozó szabványainak alkalmazása önkéntes alapon történik, a nemzetközi szabványokkal összehangoltan.

Arcérzékelés

Több 2019-ben megjelenő új GeoVision modell is rendelkezik “IoT Cyber Security of TAICS” minősítéssel. Mint például az első negyedévben piacra került két modell, a 2,0 Megapixeles box kamera, BX2700-FD és a 8,0 Megapixeles, MD8710-FD dóm kamera, amelyeket kifejezetten arcérzékelésre terveztek.

A cég is rohamléptekkel halad az intelligens videoalkalmazások irányába, hiszen napjainkban a videó-megfigyelés már jóval többet jelent, mint objektumaink monitoron keresztüli őrzése vagy az élőerő látókörének kiszélesítése. Modern elemzőszoftverek, AI technológia alkalmazásával, amelyek például arcfelismerést, viselkedés- és mozgáselemzést hajtanak végre, megelőzhetőek terrorcselekmények vagy akár balesetek is.

További újdonságok

A Standalone NVR modellek 4, 8, illetve 32 csatornás kivitelben lesznek elérhetőek, GV-SNVR0412 (4 csatornás) a harmadik negyedévben, míg a GV-SNVR3200 (8 csatornás) a negyedik negyedévben. De érdemes megemlítenünk a második negyedévben debütáló 8 csatornás GV-SNVR0812 modellt is. Mindegyik modell támogatja a H.265 és H.264 tömörítést és a 4K-s felvételeket.

02-kep-SF

A Smart Széria cikkszámából megtudhatjuk, hogy az adott modell Face Detection-t (FD), azaz arcérzékelést, vagy arcfelismerést Face Recognition-t (FR) támogat-e. Ezen szériába tartozik a Standalone Edge AI server, amely a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket használja ki, a még részletesebb, megbízhatóbb képelemzés érdekében.

Hogy melyik terméknek mi a kiváltója, azt a GeoVision Hungária honlapján megtalálják az alábbi linkre kattintva: geovision.shop.hu

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások