Mobil oszlop termékújdonság 230V-os vagy napelemes megoldásokhoz

Az elmúlt hetekben a GVHungária egy új, saját fejlesztésű terméken is dolgozott. Egy olyan előre gyártott, helyszínen gyorsan összeszerelhető és felállítható mobil oszlopon, aminek segítségével alapozás/földfúrás nélkül is egyszerűen létesíthető erős és stabil megfigyelő állomás.

A telepítési munkáról és oszlop állításról készült egy bemutató kisfilm, melyet a következő linken nézhetnek meg: https://youtu.be/c6kL1BO5r-E

Az első eladott darabok alapján látszik, hogy a talpalásnak és sodrony feszítésnek köszönhetően a megoldás kellően stabil. A tetejéhez bátran lehet nagy létrát támasztani vagy szerelni rajta akár felállított állapotban is, igen masszív, szinte meg sem mozdul.

A különböző Mobil oszlop kivitelek a GVHungária webshopon érhetők el: 

Érdeklődöm a GeoVision termékei iránt

A cég igény esetén, 2-3 hetes szállítási idővel, horganyzott felületkezeléssel tudja ezeket az oszlopokat kompletten (méretre vágott sodronyokkal, csavarokkal) szállítani.

Kérdések és árajánlat ügyében, keressék bizalommal a GVHungária kollégáit a +36 1 205 35 27-es telefonszámon vagy az info@gvhungaria.hu e-mail címen.

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások