Kamerázás külterületen áram nélkül kulcsrakész napelemes szettel

Egyre nagyobb a kereslet olyan szigetüzemű kamerás megfigyelőpontok létesítésére, melyekkel építkezések, illegális szemétlerakó helyek, rendezvények vagy akár mindentől távol eső külterületi helyszínek megfigyelése lehetséges. Segítségükkel a beruházók és üzemeltetők szemmel tarthatják a munkafolyamatokat vagy például az Önkormányzatok felügyelhetik a külterületeiket.

01kep

Szigetüzemű napelemes megfigyelési pont előnyei

Ha a telepítés helyszínén rendelkezünk áram- és internet hozzáféréssel, a probléma könnyen orvosolható, de mi a helyzet ellenkező esetben? Van megoldás internetkapcsolat és áram nélküli helyszínek megfigyelésére is?

A föld- és légkábelezés kiépítése hosszadalmas folyamat, az ezzel járó tetemes költségekről nem is beszélve.  Szerencsére van egy „kimeríthetetlen” energiaforrásunk, mellyel költséghatékonyan és időarányosan gyorsan eszközölhetünk megoldást a problémára. Ez nem más, mint a napenergia felhasználása.

A GVHungária kulcsrakész megoldása

Cégünk olyan megoldást kínál az áramforrás és az Internet hiányának pótlására, mellyel megvalósulhat a rendszer igazi szigetszerű működése, azaz a hálózati ellátás nélküli üzemelés. Továbbá a rendszerbe integrálható vezeték nélküli, vagy mobil internet csatlakozással a távoli elérés is lehetővé válik. Ezáltal még a legkietlenebb területek is gyorsan megfigyelhetővé válhatnak, segítve ezzel a megelőzést, a biztonság növelését.

02kep

Kulcsrakész megoldásunk egy olyan szigetüzemű napelemes szett, melyet készre szerelt kapcsolószekrénnyel, beüzemelésre előkészítve szállítunk, a leggyakrabban igényként felmerülő 12V 10W fogyasztású rendszerek mellé is.

Nem süt a nap?

Egy 330Wp-es panellel jól meg lehet közelíteni a 100%-os rendelkezésre állást, a téli időszakokban a felhős napokon viszont valóban előfordulhat, hogy a rendszer nem elegendő mennyiségű energiát termel. Egy opcionálisan választható kommunikátor segítségével az ilyen esetekről előre értesülhetünk és arra akkumulátor cserével időben felkészülhetünk.

03kep

Extrák

A szigetüzemű napelemes szett segítségével látványos Time-Lapse videók készíthetőek, melyekkel könnyen demonstrálható például egy építkezés kezdeti szakasza. A rendszer mobil kialakításának köszönhetően pedig, könnyen áthelyezhető egyik területről a másikra, mely igen hasznos lehet a beruházás szempontjából.

A GVHungária Kft. nem csak kulcsrakész megoldást, de magas szintű szakértelemmel, teljes körű technológiai támogatást is nyújt partnereinek. További műszaki részletek, ajánlatkérés és szállítási információkkal kapcsolatban keressék bizalommal kollégáinkat az info@gvhungaria.hu e-mail címen, vagy a 06 1 205 3527 telefonszámon.

Forrás: GeoVision Hungária Kft

Hozzászólások