DAHUA: SMD 3.0 intelligens észlelés

Egy dedikált chippel és fejlett mélytanulásos algoritmussal felvértezett analitikai funkciót mutatunk be a következőkben, mely lehetővé teszi az ember és jármű felismerését a pontos riasztást és a gyors célkeresés elősegítve.

DAHUA: SMD 3.0 intelligens észlelés

Az SMD 3.0 ugyanarra az intelligenciára épül, mint elődje, az SMD plus, de a hatékonyságán csavartak egy kicsit. A pontos analitikát tökéletesítették, a korábbi 2%-os hibahatárt 1%-ra csökkentették, az észlelési távolságok növekedése mellett.

Míg a teszten a 2,8 mm-es optikával rendelkező kamera SMD+ technológiával 9 méterig észlelt, addig az SMD 3.0 már 18 méterig képes ezt a funkcióját bevetni.

Ha lemaradtál volna az SMD funkcióról…

A dedikált chip és a fejlett analitikai funkciók megkönnyítik a felhasználók számára hogy az ember és jármű felismerés és azt követő intézkedések vonatkozásába (gyors célkeresés, pontos riasztás) a valós fenyegetésekre összpontosítsanak. Így egy visszakeresésnél nem a falevelek hullásával telik az idő, amíg a tettes szabadon mászkál, hanem azonnal emberre vagy járműre tudunk keresni. Ezáltal időt spórolhatunk magunknak és a végfelhasználóknak, valamint költséghatékony is egyben, mert nem igényel nagy tárhelyet.

Már az NVR-ek, DSS, és DMSS szoftverek is fel lettek készítve a technológia támogatására, így, ha ilyen analitikát konfiguráltunk fel ügyfelünknek, akkor biztosan kategorizáltan kapja majd a push értesítéseket a DSS vagy a DMSS szoftverekre.

Az alábbi szériákban mindenképpen megtaláljuk a funkciót:

Az utóbbi esetében egy akcióra is felhívnánk a figyelmet hiszen egy nagyon jó tulajdonságú PTZ-t akcióztunk meg: egy komolyabb csőkamera áráért egy Wiz sense-es IP PTZ kamera, 2 Mpx-es felbontással, 25x motoros zoom-al, valós WDR-el, és analitikával.

Az ajánlat itt nézhető meg!

Forrás: POWER Biztonságtechnika Kft.

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások