Hikvision Parkoló Menedzsment – parkolópályán az időpazarlás

A Hikvision ismét egy újdonsággal rukkolt elő, az okos parkoló menedzsmenttel! Az innovatív, biztonságos és hatékony parkoláskezelés olyan termékekből áll, amelyek könnyen kombinálhatók és integrálhatók. A rendszer felismeri a szabad helyeket, ezekhez útmutatást ad, és az autók helymeghatározására is alkalmas.

Egy zsúfolt piacon vagy plázában több kiskereskedelmi cég, magánvállalkozás és különböző hatóságok kínálnak parkolási lehetőségeket. Az ingatlanok és telekárak növekvő költségei azt jelentik, hogy a sikeres parkolási vállalkozásoknak törekedniük kell arra, hogy gazdaságosan kihasználják a parkolóhelyeket. Ezért egyre nagyobb prioritást élvez, hogy hatékonyan kezeljünk minden egyes négyzetmétert, és ki legyen használva minden centiméternyi parkolóhely.

Innovatív, biztonságos és hatékony parkolás

A Hikvision olyan megoldásokat kínál, amelyekkel a járművezetők gyorsan a szabad parkolóhelyekre juthatnak, ráadásul olyan termékekkel, amelyek könnyen kombinálhatók és integrálhatók. Legyen szó be-kijáratról, utcai vagy utcán kívüli parkolásról, vagy akár szabadtéri parkolásról. A parkolás racionalizálása sokkal hatékonyabbá teszi a működtetést, mivel potenciálisan gyorsabban felszabadulnak a férőhelyek. Emellett a magasabb biztonságot is garantálja, ami nyugalmat ad az autóval érkezőknek.

Parkolás az utcán kívül

A Hikvision intelligens parkolási megoldása teljes ciklusú vizuális útmutatást nyújt az utcán kívüli parkoláshoz, például bevásárlóközpontokhoz, irodaházakhoz, vagy akár ipari parkokhoz. Ez egy magas rendszerszintű megoldás, beleértve a parkolási útmutatást, a szabad helyek felismerését és az autók helymeghatározását is.

A Hikvision nagyobb biztonságot, hatékonyságot és magas szintű eredményességet biztosít a parkolót használók számára!

Parkolást segítő kamerák

Az intelligens parkolásirányító rendszer a következőket tudja biztosítani:

  • intuitív jelzést ad a hatékony parkoláshoz
  • felhasználja a parkolásirányító kamerák adatait, és megmutatja az összes elérhető parkolóhely számát és helyét.

A beltéri képernyőkön vagy kijelzőkön a számlálás mellett nyilak jelennek meg, amelyek jelzik, hogy hány szabad/foglalt hely van egy adott területen. Ráadásul további útmutatást adnak a járművezetőknek, hogy hogyan juthatnak el a következő üresen álló helyekhez. Így a nagy parkolókban való navigálás kevésbé nehézkes a sofőröknek, és a nagyobb parkolóházak működtetése stresszmentesebbé válhat. Akár a VIP vagy egyéb külön fenntartott parkolóhelyek esetén riasztásokkal jelezhetnek, ha azok foglaltak.

Az intelligens parkolásirányító rendszer a parkolásirányító kamerával kombinálva okosan érzékeli az üres helyeket. A valós idejű képeknek köszönhetően a parkolóhelyek állapotának észlelésével a járművezetők és az üzemeltetők is világos képet kaphatnak és hatékonyabban kezelhetik a parkolót.

Mélytanulási algoritmusokkal és videomegfigyelési technológiával, a parkolót irányító kamerák valós idejű állapotot mutatnak a férőhelyek elérhetőségeiről. A színes fények jelölik a kapacitást (zöld=szabad, piros=foglalt), így csökkentve a parkolóhely keresési időt. Ráadásul minden egyes szín a férőhelyek kategorizálására is használható — például jelölhetjük a mozgáskorlátozott helyeket is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, keresd Kereskedelmi Képviselőd további információkért!

Lépjen velünk kapcsolatba! →