Hikvision 4MP GOP széria – Szuperszéles látószög, objektum felismeréssel

Sokaknak ismerős lehet a helyzet, hogy a megrendelő a lehető legtöbbet szeretné látni egyetlen kamerával, és lehetőség szerint minél kedvezőbb áron. Kézenfekvően gondolhatnánk, hogy ha széles látószög, akkor egy fix, 2,8 milliméteres fókusztávolságú objektívvel szerelt kamerát ajánlunk a kedves ügyfélnek, ezzel felbontástól függően 90 – 100°-os horizontális látószöget biztosítva. Sajnos, olykor ez sem elég. Viszont megoldás lehet a Hikvision új kamera szériája. (tovább…)

Többfunkciós beltéri állomás a konvergens biztonsági megoldásokért

A Hikvision bemutatta All-in-one beltéri állomását, egy táblagépet az otthoni és irodai biztonsági megoldások összehangolásához. Mivel az intelligens beltéri állomás menedzsmentközpont, a felhasználók mostantól egyszerű vezérlést és rugalmas összekapcsolást élvezhetnek a különböző Hikvision -eszközök között. (tovább…)

Hicmicro egyszemes betekintésű kézi hőkamerák

A Hikmicro a Hikvision cég keretében, mintegy 600 főt foglalkoztató részleg, mely kifejezetten kézi hőkamerák tervezésével, fejlesztésével, piackutatásával foglalkozik. A Hikmicro termékek előállítása, a Hikvision gyártósorain történik, innen is a hasonlóság a „hosszú” cikkszámokban. (tovább…)

Hikvision HeatPro sorozat

A Hikvision piacra dobta a HeatPro kamerát, egy új termikus kamerasorozatot, amely időjárásvédett és megfizethető áron hatékonyan alkalmazható a kültéri védelemben, de a tűzmegelőzésben is. (tovább…)

COVID-19: a védekezés eszközei a Hikvision kínálatában

A világ élenjáró gyártói a videó és beléptetés technika területéről széleskörű termékkínálattal segítik a járvány elleni védekezést. A Hikvision kétféle technológiát állított hadrendbe a koronavírus elleni harcban, ezek a távoli lázmérésre alkalmas hőkamerák és a videoanalitikák. A Modern Alarm Kft összeállítását olvashatjuk. (tovább…)

Miért válasszuk a Hikvision kaputelefont nagy projektek esetén?

Mert modern, innovatív dizájnja révén bármilyen környezetbe beilleszthető. Az egyszerű, érintőképernyős felületének kezelése bárki számára könnyen elsajátítható. A rendszer kiépítése többféle vezetéken történhet: lehet két vezeték, UTP kábel, vagy akár a kettő kombinációjával kialakított hibrid…. (tovább…)

A képességek pontosítása: lázkamera és ipari hőkamera

Régóta szerepel már a Modern Alarm kínálatában két Hikvision kézi hőkamera, melyek ránézésre alig, funkcióikban annál is inkább különbözőek. A használatuk során megszerzett tapasztalatok alapján, most ezeket, a DS-2TP31-3AU és DS-2TP31B-3AU típusjelű eszközöket hasonlítjuk össze egymással. Ez most, a COVID védekezés periódusában különösen is indokoltnak tűnik. (tovább…)

A közép-európai CCTV piac egy Mesterséges Intelligencia szemével

Előre kell bocsátanom, hogy a következő rövid közép-európai piaci kitekintés határozottan nem a megszokott piacelemzés metódusaival készült. A BitRefine csoport Mesterséges Intelligenciára ( M.I.) épülő kereső szoftvere a Google robotokhoz hasonlóan fésüli át a világhálót, hogy egy adott termékszegmens virtuális penetrációját felmérje. (tovább…)

A Hikvision új EasyIP 3.0 termékcsaládja Forrás: http://www.hikvision.com/en/Press-Release-details_79_i1425.html

A Hikvision új EasyIP 3.0 termékcsaládja

Hikvision, az innovatív video megfigyelő termékek egyik vezető fejlesztője és gyártója, piacra dobta az új EasyIP 3.0 termékcsaládot, Az új sorozat jobb képet, analitikát, rögzítést és használhatóságot hozott magával. (tovább…)

Hikvision háború- emelt szintű hacker kitettség?

Hikvision háború- emelt szintű hacker kitettség?

Második körös nyilatkozatháború alakult ki a kanadai Genetec  és a kínai, jelenleg  összbiztonságtechnikai, globális piacvezető Hikvision között. Az ok: a Hikvision termékek feltételezett – és egyes állítások szerint párszáz esetben visszaigazolt -, emelt szintű kitettsége esetleges hacker támadásoknak. (tovább…)

Riel partnernap: Váltson HD-re a Hikvisionnel

Váltson HD-re a Hikvisionnel

A RIEL Kft. meghívja partnereit a HIKVISION 2013-as partnernapjára. Az ingyenes rendezvényen „Egyet fizet, kettőt vihet” akcióval várják a résztvevőket.

 

 

Riel partnernap: Váltson HD-re a HikvisionnelHelyszín:

  • RIEL Elektronikai Kft.
  • 1139 Budapest
  • Röppentyű utca 24., II. emelet

Témák:

  • HD IP-technológia: új irányok az IP-kamerarendszerek területén
  • Új trend az analóg technológiában: elmozdulás nagyobb felbontások felé
  • Új termékek bemutatása

Napirend:

09:30 – 10:00 Regisztráció és kávé
10:00 – 10:30 Trendek a biztonságtechnikában
10:30 – 11:15 Hikvision HD-megoldások előadás – 1. rész
11:15 – 11:30 Kávé szünet
11:30 – 12:45 Hikvision HD-megoldások előadás – 2. rész
12:45 – 13:30 Ebéd
13:30 – 16:00 Rendszertelepítés élő bemutató és személyes tesztelési lehetőség
16:00 – 17:00 „Egyet fizet, kettőt vihet” promóció

 

Kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze a kass.melinda@riel.hu e-mail címen!

 

Riel partnernap: Váltson HD-re a Hikvisionnel

Hikvision

A Hikvision a biztonságtechnikai videorendszerek és megoldások legnagyobb szállítója a világon. Termékportfoliója az analóg kameráktól kezdve, a hagyományos rögzítőkön keresztül a teljes IP-alapú megfigyelőrendszerekig terjed. 2001-es megalakulása után rövid idő alatt mára a CCTV-iparban világelsővé vált.
A világ legnagyobb kutató- és fejlesztőkapacitása mellett a Hikvision világszínvonalú gyártósorokkal rendelkezik, így partnerei biztosak lehetnek benne, hogy csúcstechnológiát kapnak. Éves bevételének 7 százalékát a termék-innovációkba, a kutatási és fejlesztési folyamatokba forgatja vissza.
A Hikvision 31 saját irodát üzemeltet Kínában és 12 külföldi kirendeltsége van. Együttesen több mint 30 ezer partnerével az egész világon jelen van. A céget nyilvánosan jegyzik a Shenzhen-i értékpapír tőzsdén.

Forrás: Riel

Riel partnernap: Váltson HD-re a Hikvisionnel

 

 

Lap teteje