Hicmicro egyszemes betekintésű kézi hőkamerák

A Hikmicro a Hikvision cég keretében, mintegy 600 főt foglalkoztató részleg, mely kifejezetten kézi hőkamerák tervezésével, fejlesztésével, piackutatásával foglalkozik. A Hikmicro termékek előállítása, a Hikvision gyártósorain történik, innen is a hasonlóság a „hosszú” cikkszámokban.

A Hikmicro Lynx, Lynx Pro és Owl sorozat, egyszemes betekintésű, kézi hőkamera kínálatában megtalálhatók a 17 illetve 12 mikronos képpont távolságú,  160×120, 320×288 vagy 640×480 képpont felbontású érzékelőlapkájú és 0,2″ 720×540 LCOS, vagy 0,4″ 1280×960 képpont felbontású OLED kijelzővel szerelt típusok. Ez utóbbi olyan érzetet kelt, mintha egy 22 collos monitort néznénk, 1 méteres távolságból.

Forrás: modernalarm.hu

Forrás: modernalarm.hu

Forrás: modernalarm.hu

Forrás: modernalarm.hu

Forrás: modernalarm.hu

Forrás: modernalarm.hu

Szolgáltatásaik többek között: Távolságmérés, Megfigyelés, Wi-Fi hot spot, beépített GPS, Videofelvétel, Fényképfelvétel, stb. Nagy érzékenységű lapkája éles, tiszta képet ad még teljes sötétben is.

A működésük szükséges energiát beépített, Li-ion akkujukból nyerik, mellyel egy feltöltéssel 5,5-10 órányi üzemidőt futhatnak, típustól és bekapcsolt funkcióktól függően (+25 °C hőmérsékleten). A töltést USB-C csatlakozó teszi lehetővé.

A Hikmicro kézi hőkamerák elsődleges felhasználási területei lehetnek: őrző-védő szolgálati megfigyelés, életmentés, vadászat, mezőgazdasági megfigyelés, ellenőrzés, vadak felkutatása, túrázás, utazás, kirándulás.

De mint a hőkamerák általában, ezek a típusok is használhatók padlófűtés, fűtőtest hatékonyságának vizsgálatára, épület hőszigetelésének vizuális ellenőrzésére, épületgépészeti egységek vizuális hibakeresésére, felszín alatti, falak mögötti vízszivárgás, párásodás helyének vizuális felkutatására, stb.

Forrás: modernalarm.hu

Forrás: modernalarm.hu

A hőkamerák adatlapjai itt tölthetők le:

Letöltés

További információk a forgalmazó Modern Alarm Kft-nél.