A Hikvision új 2. generációs beléptetés vezérlése

A Hikvision bemutatta második generációs professzionális beléptető termékeit. Az új termékek és funkciók jelentős előrelépést jelentenek és magukban foglalják a webkezelés újításait, a rugalmas hitelesítést, a professzionális hozzáférési alkalmazásokat és a konvergens és egységes biztonsági megoldásokat.

Az új termékcsalád fő előnyei

A zökkenőmentes és hatékony beléptetés kezelésre összpontosítva a Hikvision második generációs professzionális beléptető-termékei hatékony funkciók széles skáláját ölelik fel:

 • Egyszerű webkezelés
  Az új termékek a beléptetőrendszer zökkenőmentes konfigurálását és működtetését egy felhasználóbarát webes kezelőfelületen keresztül támogatják, amely akár PC-n, akár mobileszközön keresztül AP módban kezelhető.
 • Rugalmas hitelesítési lehetőségek
  A felhasználók immár számos hitelesítési mód közül választhatnak, beleértve a hagyományos kártyát, a hitelesítést, az ujjlenyomatot és a PIN-kódot, egészen a modernebb mobil-azonosság-ellenőrző technológiákig, beleértve a Bluetooth-t, az NFC-t és a QR-kódot.
 • Professzionális hozzáférési alkalmazások
  A második generációs termékek fejlett hozzáférési stratégiákat kínálnak a biztonság fokozása és a beléptetés-szabályozás egyedi igények szerinti finomítása érdekében. Ezek a stratégiák magukban foglalják a többajtós reteszelést, az anti passback és a First Person In funkciót és a többtényezős hitelesítést. A személyre szabható Wiegand & OSDP V2.X egy robusztus és hatékony beléptetőrendszerhez is hozzájárul.
 • Összevont és egységes biztonsági megoldás
  A Hikvision beléptető-megoldásai túlmutatnak a beléptetés-felügyeleten. Zökkenőmentesen integrálódnak a Hikvision videobiztonsági, videós kaputelefon- és riasztórendszereibe, így egységes biztonsági megoldást nyújtanak.

Termékek

DS-K2700X sorozatú beléptető: professzionális vezérlés, rugalmas kezelés

Nagy kapacitású alkalmazások akár 100 000 felhasználóval, 200 000 kártyával és 600 000 eseménnyel. Rugalmas telepítési lehetőségek, tartalék akkumulátor támogatás és Power over Ethernet (PoE) tápegység. RS-485 lépcsőzetes képesség akár 128 ajtó kezeléséhez 62 hozzáférési modullal vagy 68 ajtó 32 hozzáférési modullal a redundáns védelem érdekében. Könnyű kezelés webes kezeléssel, lépésenkénti varázslók, és választhat a HikCentral (helyszíni telepítéshez) vagy a Hik-Connect 6.0 (felhőalapú telepítéshez) között.

DS-K1109 sorozat olvasó: beágyazott mobil hozzáférési technológiák

A K27 vezérlővel együtt használható, támogatja a mobil hozzáférési technológiákat, például az NFC-t, a QR-kódot és a Bluetooth-t.

DS-K1T805 és 502 sorozat

Vandálbiztos beléptető terminálok: egységes biztonság robusztus védelemmel.

DS-K1T502 sorozat

Kiváló védelem IP65 és IK09 besorolással. Masszív cinkötvözet szerkezet. Rugalmas hitelesítési lehetőségek: m, PIN kód, ujjlenyomat, mobil hitelesítő adatok. A hozzáférés-vezérlés, a video-intercom és a videobiztonság teljes körű kezelése.

DS-K1T805 sorozat

Megbízható kültéri hozzáférés IP65 és IK08 besorolással. Tartós alumíniumötvözet anyagok. Rugalmas hitelesítési lehetőségek: kártya, PIN kód, ujjlenyomat, mobil hitelesítő adatok. Vékony kialakítás korlátozott helyekre a teljesítmény vagy a funkcionalitás veszélyeztetése nélkül.

Forrás. Securityworldmarket.com