A HID Olea partnerség hozzáférési innovációt hoz az önkiszolgáló kioszkokba

A HID, és az Olea Kiosks, az önkiszolgáló kioszkmegoldások szolgáltatója új együttműködési megállapodást kötött, amelynek célja, hogy forradalmasítsa a felhasználói élményt a hozzáférés-vezérlés és a felhasználói hitelesítés terén számos alkalmazásban.

Forrás: HID

A HID U.Are.U kameraazonosító rendszer – arcfelismerő technológiával (FRT) – immár beépíthető az Olea Hypermodular Kioszkba, elősegítve a rugalmas, testreszabható kényelmes és biztonságos ID hitelesítés és ellenőrzés iránti növekvő igényt a különböző beállításokban.

Az alkalmazási lehetőség sokirányúak: egészségügy, vendéglátás, kiskereskedelem, közlekedés, államigazgatás stb.

Az arcfelismerő technológia továbbra is egyre nagyobb teret hódít a magas szintű biztonság és a felhasználói kényelem egyedülálló kombinációjának köszönhetően. A rendkívül rugalmas Olea kioszkkal párosítva a HID mesterséges intelligenciával működő U.are.U kameraazonosító rendszere ideális megoldást jelent a nagy áteresztőképességű alkalmazásokhoz.

A HID arcfelismerő technológia a következőket kínálja:

  • Gyorsaság és pontosság: A helyszíni ellenőrzés másodpercek alatt hitelesíti és igazolja az egyén személyazonosságát, csökkentve a sorban állási időt.
  • Könnyű használat: Egyetlen pillantásra van szükség az arckép biztonságos rögzítéséhez a súrlódásmentes személyazonosság-ellenőrzés érdekében.
  • Biztonság: A biometrikus tulajdonságok megcáfolhatatlanul igazolják a személyazonosságot és a jelenlétet a csalás megelőzése érdekében.
  • Kényelem: Az arc lesz a személyi igazolvány, a PIN-kód és a jelszó, így nincs mit cipelni, elfelejteni, elveszíteni vagy ellopni.
  • Nincs emberi beavatkozás: Ez a zökkenőmentes technológia nem igényel elkötelezett személyzetet az azonosítók ellenőrzéséhez.
  • Érintésmentes és higiénikus: Az arcfelismerés érintés nélküli módot kínál az egyének identitásának hitelesítésére, minimalizálva az egészségügyi kockázatoknak való kitettséget a közös érintkezési pontok csökkentésével.

Az Olea a Hypermodular kioszkot a rugalmas, testreszabható kioszkok iránti piaci igényekre reagálva fejlesztették. Amellett, hogy a HID vezető arcfelismerő kameráját tartalmazza, az Olea kioszk kialakítása ujjlenyomat-leolvasókat, vonalkód-leolvasókat, jegy- és személyazonosító dokumentum-olvasókat, RFID-olvasókat, kártyanyomtatókat és egyéb HID-ajánlatokat is képes befogadni a Hypermodular alapterületén belül.

Forrás: HID, sourcesecurity