TECHSON SCM 256 – a tenyérnyi megoldás

A TECHSON úttörő fejlesztésű „mini” számítógépe otthonok, irodák, de nagyobb komplexumok megfigyelőrendszereinek is hatékony tagja lehet. A beépített funkciók messze meghaladják a SmartCenter Lite PC szoftver lehetőségeit. (tovább…)

A továbbfejlesztett ColorVu technológia

A Hikvision segítve az éjszakai és a gyenge megvilágítású környezeti megfigyelések pontosságát továbbfejlesztette a ColorVu technológiát, kombinálva más fejlett technológiákkal, mint például a panoráma, a varifokális, a 4K, az AI stb. Ennek eredményeként gyorsabban lehet reagálni a biztonsági eseményekre. Ez a ColorVu + X megoldások portfóliója. (tovább…)

DAHUA: SMD 3.0 intelligens észlelés

Egy dedikált chippel és fejlett mélytanulásos algoritmussal felvértezett analitikai funkciót mutatunk be a következőkben, mely lehetővé teszi az ember és jármű felismerését a pontos riasztást és a gyors célkeresés elősegítve. (tovább…)

Securiton – IPS rendszer alkalmazása börtönökben

A drónok megjelenése új veszélyforrást jelent a börtönök számára. Éjjel-nappal küzdenek a kábítószerek, fegyverek és egyéb árucikkek a mobiltelefonok és a pénz illegális szállítása ellen. Ebben segíthet a IPS Dome Tracker videomegfigyeléses megoldása. (tovább…)

Hanwha Techwin: új infravörös (IR) panoráma kamera

A Hanwha Techwin bemutatta az új, NDAA-kompatibilis PNM-9031RV infravörös panoráma kameráját. A modell zökkenőmentes, zavartalan rálátást biztosít a nagy biztonságú területekre. A vásárlóknak kevesebb kamerára van szükségük a videó megfigyeléshez az új modellel, mivel a 15 MP-es panorámakamera négyes objektívekkel és 3:1 (6720 x 2240) képaránnyal rendelkezik. (tovább…)

Mobil oszlop termékújdonság 230V-os vagy napelemes megoldásokhoz

Az elmúlt hetekben a GVHungária egy új, saját fejlesztésű terméken is dolgozott. Egy olyan előre gyártott, helyszínen gyorsan összeszerelhető és felállítható mobil oszlopon, aminek segítségével alapozás/földfúrás nélkül is egyszerűen létesíthető erős és stabil megfigyelő állomás. (tovább…)

Biztonsági technológiai trendek a kiskereskedelem területén

Változatlanul a lopásmegelőzés a biztonsági felügyeleti rendszer egyik alapvető funkciója a kiskereskedelemben. Az asmag.com cikke néhány iparági vezető megjegyzéseit mutatja be a legújabb technológiai fejlesztésekről, egyúttal a biztonsági folyamatokon túlmenően is. (tovább…)

Hikvision HeatPro sorozat

A Hikvision piacra dobta a HeatPro kamerát, egy új termikus kamerasorozatot, amely időjárásvédett és megfizethető áron hatékonyan alkalmazható a kültéri védelemben, de a tűzmegelőzésben is. (tovább…)

Genetec biztonsági központ frissítés

Az egységes biztonsági platform, a Security Center új verzióját (5.10 verzió) mutatta be a Genetec. A számos új fejlesztés közül ez a jelentős új kiadás lehetővé teszi, hogy több rendszerkomponens fusson a felhőben, csökkentve a felhő és a helyszíni biztonsági rendszerek közötti kommunikációs problémákat. (tovább…)

Külterületen kamerázás? Nincs áram? Mégis hogyan? Szigetüzemű napelemes megfigyelési ponttal. Kulcsrakészen előszerelve!

Egyre nagyobb a kereslet olyan szigetüzemű kamerás megfigyelőpontok létesítésére, melyekkel illegális szemétlerakó helyek, építkezések, rendezvények, vagy akár mindentől távol eső külterületi helyszínek megfigyelése a cél. Teljesen érthető módon az üzemeltetők, vagy akár már a beruházók is szeretnék tudni, mi történik egy ilyen területen. (tovább…)

A felhő éve! Vanderbilt felhő megoldások

2020 a távmunkáról szólt, a felhőhasználat dinamikus térhódítása mellett. A járvány megváltoztatta az üzleti tevékenységünk módszereit. A világ egyik vezető integrátor cégének a Vanderbiltnek a véleménye szerint. jó eséllyel ez csak a kezdet. (tovább…)

Várható videomegfigyelési trendek 2021-re

A Hanwha Techwin eddigi tradícióinak megfelelően idén év végén is jelzi a jövő év várható videomegfigyelési terndjeit az AI, a nyílt platformok, a felhőalkalmazások, a kiberbiztonság és az adatvédelem hangsúlyaival. (tovább…)

Vadkamerával külterületi megfigyelő rendszer?

A vadkamerás GeoVision szettek akár önálló, autonóm működésű megfigyelő rendszerként is működhetnek melyek külső hálózati infrastruktúra nélkül képesek megfigyelni külterületi helyszíneket, továbbá segíteni tudják akár az önkormányzatokat is, az illegális szemétlerakás megakadályozásában, felszámolásában. (tovább…)

A választás dilemmája – Térfigyelés: Ultra HD, többirányú, 360 fokos vagy PTZ kamerák?

A rendszertervezőknek napjainkban már számos lehetőségük van a nagy területek megfigyelését szolgáló megfelelő kamerák kiválasztásához. A kínálat annyira széleskörű hogy paradox módon olykor a választást sem könnyíti meg. Uri Guterman, a Hanwha Techwin Europe termék- és marketingvezetője mutatja be a leggyakoribb kameratípusokat és a kíválasztás fő szempontjait a Git – Sicherheit portálon. (tovább…)

Hatékony IP videó megfigyelés Netgear PoE kapcsolókkal

Az IP felügyeleti technológia nagy teljesítményű hálózatot igényel. Ennek gerincét PoE-kompatibilis kapcsolók képezik. A Netgear széles PoE kapcsolóval rendelkezik. A Power over Ethernet, rövidítve PoE, egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a készülékek számára, hogy a működésükhöz szükséges áramot az Ethernet adathálózaton keresztül kapják. A témáról a Netgear kínálatán keresztül tájékozódunk. (tovább…)

Lap teteje