Forrás: MASCO Kft

OSSIA – Intelligens video keresés és lejátszás

Megdöbbentő az ütem, ahogy napjainkban az intelligens video analitikák terjednek a piacon. Igaz csodálkozni való ezen nemigen van, inkább csodálni való, hiszen egyre több a szimpla videomegfigyelésen túlmutató alkalmazást szolgáló fejlesztés. Ezen az úton jár a PROVISION-ISR is a DVR / NVR vezérlő legújabb OSSIA operációs rendszerével.

IndigoVision-Control-Center-cover

Indigovision Control Center 15 – Egy lépéssel előrébb

Előző cikkünkben az Edinburgh-i székhelyű Indigovision Ltd-nél tett látogatásunkat mutattuk be. Az ott tartózkodásunk egyik legfőbb érdekessége a gyártó saját fejlesztésű szoftverének a Control Center 15.3-as verziójának (továbbiakban CC15) a megtekintése volt, mely a legfrissebb jelenleg elérhető program az Indigovision-nél. Jelen cikkünk egy bővebb ismerkedés a szoftverrel.

jarasfelismeres-cover

Biometrikus azonosítás járás alapján Kínában

Hamarosan a járókelők arcát sem kell látniuk a kameráknak az azonosításukhoz. A Watrix nevű kínai cég olyan szoftvert fejlesztett, amely képes azonosítani a videofelvételeken látható személyeket a járásuk és testtartásuk alapján.

beleptetes-2018-cover

Mit tudnak 2018 legjobb beléptető rendszerei. Beléptetési kisokos

A legjobb szolgáltatások közé a saját memóriával és processzorral rendelkező döntésképes olvasók tartoznak, valamint a titkosítás valamilyen formáját magában foglaló hitelesítő eszközök. A nyílt forráskód helyett a tulajdonosi technológia biztonságosabb, és kevésbé valószínű, hogy meghekkelik.

Parkoló se égen se földön? Keresd a felhőben! Forrás: https://www.asmag.com/showpost/22902.aspx

Parkoló se égen se földön? Keresd a felhőben!

A növekvő számú gépjármű állományra egyre kevesebb parkolóhely jut világszerte. A parkolni kívánó gépjárművek és a parkolóhelyek helyszíni passzításához nyújt hatékony segítséget egy román kickstarter cég  „Parking Spotter” nevű innovatív programja.

A Milestone két új terméket mutat be június elején Forrás: Milestone

A Milestone két új terméket mutat be június elején

2017. június 8-án két új terméket mutat be a Milestone:   XProtect Express+ és XProtect Professional+.  A  termékek  kiegészítik  a meglévő VMS portfóliót, és az XProtect Express+ és XProtect Professional+ sorozat tagjait bővítik.

E-SIG szoftver a korszerű közlekedésbiztonság szolgálatában forrás: Erando Kft

E-SIG szoftver a korszerű közlekedésbiztonság szolgálatában

Az E-SIG szoftver a települések gépjárműforgalmának ellenőrzésére, azonosítására, valamint a körözés alatt álló gépjárművek felderítésére és kiszűrésére szolgál. a közlekedésbiztonság több területén is használható.

Új brand az IP Cam háza táján - Fókuszban az Avigilon IP Cam Tech. Kft

Új brand az IP Cam háza táján – Fókuszban az Avigilon

A különböző megfigyelést elősegítő rendszerek rohamos fejlődésével napjainkra kiemelt igénnyé vált a minél nagyobb terület, lehető legkevesebb kameraszámmal történő megfigyelése, mindez tükör éles, kiváló részletgazdaságú képalkotó technológiával és kiváló integrálhatósággal ötvözve.

A Milestone bemutatta az XProtect LPR 2015 rendszámfelismerő szoftverét

A Milestone bemutatta az XProtect LPR 2015 rendszámfelismerő szoftverét

Az XProtect® LPR egy rendszámfelismerő (LPR) szoftver, ami a világ számos országa gépjárműveinek rendszámtábláiról olvas le információkat és linkel videókat a rendszámtáblákhoz. Ez az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy azonosítsunk és kezeljünk gépjármű beléptetést pl.: ki- és bejáratoknál, parkolóknál és fizetőkapuknál.

Lap teteje