MILESTONE XPROTECT R3 újdonságok

A Milestone minden évben 3 új release-t ad ki, melyek menetrendszerűen, az előre bejelentett időpontban jönnek ki. Nem történt ez máshogy az idén sem, novemberre megérkezett az idei utolsó, R3-as változat. Cikkünkben az új verzió újdonságait szeretnénk bemutatni. (tovább…)

SEAWING szoftver fejlesztések 2020-ban – hamarosan érkezik SIS 2.1

A SEAWING fejlesztések két fő irányát különböztetjük meg: egyik az ügyfelek speciális igényeit hívatott kielégíteni, a másik pedig a piaci igények és technológiai lehetőségekhez igazított termékfejlesztés. Az első esetben is törekszünk arra, hogy a kialakított funkciók széles körben használhatóak legyenek, de a piaci versenyben az előnyt a másodiknak említett, tervszerűen végzett innovatív funkciók bevezetése biztosítja. (tovább…)

Intelligens GeoVision rendszámfelismerés – újdonságok

A GeoVision rendszámfelismerő szoftveréről (Camland LPR) már olvashattunk. MMR funkciójának alapja egy öntanuló algoritmus, amely a rendszám detektálással egyetemben a gépjárművek típusát, kategóriáját is képes felismerni. A szoftver újabb fejlesztésével ismerkedhetünk meg. (tovább…)

OSSIA – Intelligens video keresés és lejátszás

Megdöbbentő az ütem, ahogy napjainkban az intelligens video analitikák terjednek a piacon. Igaz csodálkozni való ezen nemigen van, inkább csodálni való, hiszen egyre több a szimpla videomegfigyelésen túlmutató alkalmazást szolgáló fejlesztés. Ezen az úton jár a PROVISION-ISR is a DVR / NVR vezérlő legújabb OSSIA operációs rendszerével. (tovább…)

Indigovision Control Center 15 – Egy lépéssel előrébb

Előző cikkünkben az Edinburgh-i székhelyű Indigovision Ltd-nél tett látogatásunkat mutattuk be. Az ott tartózkodásunk egyik legfőbb érdekessége a gyártó saját fejlesztésű szoftverének a Control Center 15.3-as verziójának (továbbiakban CC15) a megtekintése volt, mely a legfrissebb jelenleg elérhető program az Indigovision-nél. Jelen cikkünk egy bővebb ismerkedés a szoftverrel. (tovább…)

Biometrikus azonosítás járás alapján Kínában

Hamarosan a járókelők arcát sem kell látniuk a kameráknak az azonosításukhoz. A Watrix nevű kínai cég olyan szoftvert fejlesztett, amely képes azonosítani a videofelvételeken látható személyeket a járásuk és testtartásuk alapján. (tovább…)

Mit tudnak 2018 legjobb beléptető rendszerei. Beléptetési kisokos

A legjobb szolgáltatások közé a saját memóriával és processzorral rendelkező döntésképes olvasók tartoznak, valamint a titkosítás valamilyen formáját magában foglaló hitelesítő eszközök. A nyílt forráskód helyett a tulajdonosi technológia biztonságosabb, és kevésbé valószínű, hogy meghekkelik. (tovább…)

Parkoló se égen se földön? Keresd a felhőben! Forrás: https://www.asmag.com/showpost/22902.aspx

Parkoló se égen se földön? Keresd a felhőben!

A növekvő számú gépjármű állományra egyre kevesebb parkolóhely jut világszerte. A parkolni kívánó gépjárművek és a parkolóhelyek helyszíni passzításához nyújt hatékony segítséget egy román kickstarter cég  „Parking Spotter” nevű innovatív programja. (tovább…)

A Milestone két új terméket mutat be június elején Forrás: Milestone

A Milestone két új terméket mutat be június elején

2017. június 8-án két új terméket mutat be a Milestone:   XProtect Express+ és XProtect Professional+.  A  termékek  kiegészítik  a meglévő VMS portfóliót, és az XProtect Express+ és XProtect Professional+ sorozat tagjait bővítik. (tovább…)

Új brand az IP Cam háza táján - Fókuszban az Avigilon IP Cam Tech. Kft

Új brand az IP Cam háza táján – Fókuszban az Avigilon

A különböző megfigyelést elősegítő rendszerek rohamos fejlődésével napjainkra kiemelt igénnyé vált a minél nagyobb terület, lehető legkevesebb kameraszámmal történő megfigyelése, mindez tükör éles, kiváló részletgazdaságú képalkotó technológiával és kiváló integrálhatósággal ötvözve.
(tovább…)

Az Aspectis Kft meghívja Önt az AXIS ROADSHOW 2014 rendezvényeire

Az Aspectis Kft meghívja Önt az AXIS ROADSHOW 2014 rendezvényeire

Az Aspectis kft két napos Rodshow keretében mutatja be november 11-én, illetve 13-án az Axis hálózati videorendszerek termékeit, megoldásait, partnerprogramját.

Tisztelt Rendszerintegrátor és Viszonteladó!

Egy olyan rendezvényre szeretnénk invitálni Önt, amelynek keretében kiváló lehetősége lesz ‎megismerni a hálózati videorendszerek piacán vezető szerepet betöltő Axis Communications termékeit és megoldásait.‎

Mire számíthat?‎

  • Bemutatjuk az Axis legújabb kamerakínálatát. ‎
  • Megismerheti az Axis Partnerprogramot és a piacra lépési modellt. ‎
  • Gyakorlati bemutató keretében megnézheti az Axis kamerák és videokezelési szoftverek érdekes integrációját.
  • Ismertetjük az intelligens videoanalitikai alkalmazásokat és biztonságtechnikai hardvereket. ‎

Helyszínek:

2014. november 11. –  DEBRECEN
Aquaticum Termal & Wellness Hotel (H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.)

2014. november 13. – BUDAPEST
Danubius Health Spa Resort (H-1007 Budapest, Margitsziget)

Magyar nyelvű szinkrontolmácsolást biztosítunk minden résztvevő számára.  A  részvétel ‎ingyenes, de regisztrációhoz kötött.‎ Rendezvényünkkel ötleteket szeretnénk adni vállalkozásához.‎

“A HÁLÓZATI VIDEORENDSZEREK PIACÁNAK ÉLÉN. EGYÜTT!“

Kérdés esetén forduljon az Aspectis Kft. munkatársainkhoz a sales@aspectis.hu e-mail címen vagy a +36-1-414-1023-as telefonszámon.

A nap részletes programját ide kattintva olvashatja el.

Ide kattintva pedig kiválaszthatja az Önnek megfelelő helyszínt és regisztráljon az eseményre.

kapcsolódó cikkek:

Samsung Techwin 1 napos tanfolyam az Aspectis szervezésében

Az Intellio Video System 3 az Országos IP Konferencián

Lap teteje