Új korszak a GeoVision rögzítő szoftverében: GV Recording Server v2

A GeoVision nagy rendszerekhez fejlesztett szoftveréhez kiadott frissítésével az eddigi legsokoldalúbb verziót dobta piacra Rengeteg újdonságot tartalmaz a szoftver, ezeket nehéz is lenne mind kiemelni.

Forrás: GeoVision

Forrás: GeoVision

A teljesség igénye nélkül, néhány fontosabb újítás:

  • az eddigi 128 kamera helyett már 256 kamerát rögzíthetünk egy szerveren és már 600 csatornányi videó képfolyamot oszthatunk meg a kliensek felé
  • támogatja a legújabb ONVIF Smart Streaming funkciót
  • AES titkosítás, SNMP protokoll és sávszélesség monitorozás
  • kiegészítették a szoftvert egy Recording Server Management funkcióval, aminek segítségével több Recording Server-t összekapcsolva is kezelhetünk, így felügyelve akár 1.000 kameraképet is egy felületen.

Érdemes figyelembe venni a telepítés vagy frissítés előtt, hogy nem csak a funkciók bővültek, hanem ezzel együtt megnövekedett a hardveres igény is. Figyeljünk oda, ha méretezni kell egy szerver konfigurációt ekkora kameraszámhoz, ugyanis CPU teljesítményből és memória kapacitásból nem érdemes spórolni. A részletekben a GeoVision terméktámogató kollégái segíteni fognak. Továbbá aki az új verziót választja, ne feledkezzen meg a hozzá kapcsolódó kliensek frissítéséről sem, hogy a legjobb felhasználói élményt hozhassa ki kamerarendszeréből.

Forrás: geovision.shop.hu

Hozzászólások